I OKTOBER SKAL JEG

Glædelig søndag og ikke mindst glædelig 1. Oktober. Selvom vi går mod mørkere, kortere og koldere tider, så er det næsten svært ikke at blive en smule forelsket i årstiden de her dage. Jeg siger altid til mig selv (og alle andre) at jeg er et udpræget forår og sommermenneske, men hver gang bladene begynder at falde og alt omkring os bliver gyldent og magisk, så bliver jeg faktisk en smule i tvivl. Efteråret kan også et eller andet helt særligt. Det kan man ikke kommen udenom.

Desuden er det også højtid for indendørs hygge, stearinlys og simremad – tre umanerligt dejlige ting og noget, som jeg bestemt har tænkt mig at dyrke de kommende uger. Derudover byder Oktober også på et par rejser, flere koncerter, nye serier og mange andre ting, som I selvfølgelig kan læse om i denne måneds liste. Og husk, at I selvfølgelig skal være hjertens velkomne til at dele ud af jeres planer og intentioner. Inspiration kan man aldrig få nok af ♥

2e3ef66df09152adf2602f17af31faddPicture via Pinterest

Indeholder reklamelinks

♥ På gourmettur til Skåne med Visit Sweden. Ja, GOURMETTUR. Faktisk er der allerede afgang på onsdag og efter at have set det endelige program, kan jeg næsten ikke vente med at komme afsted. Det lover bl.a noget med en tur på æbleplantage og et besøg i kirsebærdalen, hvor Brødrene løvehjerte eftersigende skulle være blevet optaget. Jeg kan jo ikke løbe fra, at jeg nok er en smule svenskofil, så det skal gå meget galt, for at det ikke bliver en kæmpe succes.

♥ Til Rolling Stones koncert i parken med min farmand. Det er 3 gang at vi skal se legenderne sammen og sådan en far/datter-tur med fadøl, rockmusik og shawarma kan kun ende godt.

♥ Have fingrene i den her skønne, og i øvrigt ret budgetvenlige frakke, så snart den lander i butikkerne.

♥ Til Amsterdam for første gang i mit liv. Jeg rejser derned alene, men mødes med mine amerikanske venner, som jeg bl.a også var på sydstats-roadtrip med. Det bliver en forholdvis kort tur, men hvis I ligger inde med et godt tip eller to, så skal I endelig ikke holde jer tilbage.

♥ Filme den der housetour af min lejlighed, som vist nok også var med på min September-liste.

♥ Dufte alt alt for godt af den parfume, som jeg lige har betalt det hvide ud af øjnene for.

♥ En tur i Botanisk have og kigge på de smukke efterårsfarver. Faktisk kan jeg ikke huske hvornår jeg sidst har været der, eller om jeg nogensinde har været der. Det kom jeg til at fortælle min veninde, Julie, i sidste uge og at dømme ud fra hendes reaktion, fornemmede jeg hurtigt, at det var en kæmpe fejl og mangel i min opdragelse.

♥ Til Mew-koncert i Vega og blive en anelse nostalgisk til lyden af soundtracket til min ungdom.

♥ Få det bedste ud af det køligere vejr og tilføje en strik eller fem til min garderobe. Der er heldigvis mange pæne på markedet og lige nu er jeg bl.a ret fristet af den her og den her.

♥ lave suppe af hokkaidogræskar. Jeg er på ingen måde et suppe-menneske, men lige når det kommer til dèn variation, så er der altså andre regler, der gælder.

♥ Se den nye sæson af Stranger Things, som har præmiere d. 27. Er jeg den eneste, som slet ikke kan vente?

♥  Sælge ud af min garderobe til Tradono market i Papirhallen d. 8, så der skal I selvfølgelig lige huske at sætte et kæmpe kryds i kalenderen.

♥ Købe en symaskine. Eller i hver fald undersøge markedet. Her i weekenden har jeg nærmest ikke lavet andet end at sy, sy og sy med min dygtige mor som læremester og det er jo en helt ny verden af muligheder, der er åbnet sig for mig. Sig endelig til, hvis I kan anbefale nogle gode begynder-modeller.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments