SENSOMMER OG VILLAVEJE

Processed with VSCO with a4 presetReklamelinks: ShirtGinaTricot TrousersMonki ShoesSuperga BagGucci BikeMustang Earring: By Caroline Abel Sunnies: & Other Stories

Tidligere i dag, snakkede jeg lidt om min kærlighed til kombinationen af grøn og lyserød og det var faktisk helt uden at tænke over, at jeg også dyrkede det i går 😉 Mine bukser fra Monki har jeg fået en del henvendelser på og det kan jeg virkelig godt forstå, for de er slet ikke til at stå for. I er flere der spørger til størrelsen og jeg vil sige, at den er helt normal. Jeg har en størrelse 38 og som I kan se, er det måske liiiige til den store side. Det giver sig i hvert fald en del. Faktisk er jeg så glad for dem, at den mørkerøde-version nu også er blevet en del af min gaderobe 🙂

Som sagt er billederne fra i går og som de fleste af jer nok også bemærkede og forhåbentlig nød godt af, så viste sensommeren sig fra sin skønneste side. Det skulle jeg selvfølgelig udnytte og tilbragte det meste af eftermiddagen i haven i Vanløse, sammen med min familie.

Lyset et så sindsygt skabt de her dage og eftersom, at jeg er en ret lysfølsom type, er det næsten umuligt for mig, at gå ud uden solbriller. Det er lidt dårlig timing, for min samling trænger virkelig til en opdatering. Jeg har smidt mine elskede hvide cat-eye briller væk og overvejer lidt om jeg ikke bare skal købe mig et nyt par. Men på den anden side, så ved jeg næsten heller ikke om det overhovedet kan betale sig. Der går jo nok ikke specielt lang tid, før solen bliver et sjældent syn. Heldigvis har jeg planer om at flygte mod varmere himmelstrøg flere gange i løbet af vinteren, så jeg burde jo nok bare gøre det.

Og lige til sidst, så bliver jeg næsten nødt til at smide en bemærkning om, at de her billeder er skudt med min nye Iphone. Altså 8’eren. Det er jo helt vanvittigt så godt kameraet er i den. Det kommer jeg uden tvivl til at nyde godt af i fremtiden.

Kan I have en skøn aften derude <3 

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments