FREDAGSHILSEN

Processed with VSCO with hb2 presetPicture via Pinterest

Så blev det fredag igen og traditionen tro, skal jeg jo sige noget med, at det slet ikke er til at forstå, hvor tiden blev af. Ganske rigtigt, så er ugen også fløjet afsted og ved nærmere eftertanke, har det faktisk været en ret god en af slagsen. Der har i hvert fald været en del hyggelige arrangementer på programmmet.

I onsdags var der middag med Society-B holdet og i går havde Chris arrangeret en hel aften for sine veninder. Begge begivenheder inkluderede selvfølgelig pæne mængder vin og det kan godt mærkes lidt i kroppen i dag. Men jeg holder ud, for i aften går det faktisk løs igen. Og igen er det Chris, som har lagt skumle planer. Jeg ved ikke så meget andet, end at det kommer til at handle om middag i kødbyen og noget med en fest på politiskolen (!!!)

Her til eftermiddag havde jeg lige et event og et møde inde i byen og ved I hvad jeg købte på hjemvejen?? DEN NYE IPHONE. Nu ligger den her så fint i sin æske og venter på at blive taget i brug. Jeg tænker, at det bliver et weekendprojekt, for den slags skal man jo helst tage sig god tid til.

Resten af weekenden kommer til at stå i familiens tegn. Min søster er stukket af til Paris og derfor har mine forældre overtaget huset i Vanløse. Der har jeg selvfølgelig tænkt mig at lægge et smut forbi i morgen og mon ikke jeg ender med at pakke en lille taske og overnatte derude.

Har I nogle sjov ting og sager på programmet?? Uanset om den står på fest, familietid, alenetid eller hvad ved jeg, så får I selvfølgelig lige en håndfuldt tips og tricks til ting man kan fordrive tiden med.


Indeholder reklamelinks

♥ Hvis I er i København, så burde I lige slå et smut forbi Strøm Works, hvor Elaine Hersby holder sample sale og giver mulighed for at lave pre-orders.

♥ Hvis man er fan af Gigi Hadid, så skal man skynde sig forbi Magasin i morgen.

♥ Mangler man en god fest i aften, så fejrer Weekday åbningen af deres nyeste butik og jeg har hørt, at det skulle blive ret sjovt.

♥ Hvis I har planer om at bruge tid i køkkenet, så overvej lige at kaste jer over den her opskrift på et pull-apart-brød. Det ser så lækkert ud, at det næsten er for godt til at være sandt.

♥ Man kan også skynde sig ned i den nærmeste boghandler og købe en bog, som er dedikeret til supper.

♥ Hvis I stadig ikke har købt en efterårsjakke, så kan weekenden jo meget passende også bruges på det. Der er mange flotte af slagsen derude. Tjek bl.a den her, den her og især den her, som både er pæn, praktisk og varm. Den tror jeg faktisk, at jeg bliver nødt til at have fat i.

♥ Man kan smutte hen til DR og se den nye dokumentar om Gulddreng. Selv kan jeg slet ikke vente med at få den set.

KAN I HAVE EN SKØN FREDAG DERUDE

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments