OM LIVET, FREMTIDEN, I GÅR OG I AFTEN

img_2849Reklamelinks: Jakke: Stig P Top: Minumum Jeans: Monki Shoes: Gardenia (on sale) Bag: Gucci

Glædelig lillefredag alle zusammen!!

Så er det snart tid til weekend igen og hvad jeg har på programmet af ting og sager, fortæller jeg selvfølgelig mere om i den fredagshilsen, der meget gerne skulle kommet op herinde i morgen. Indtil da, skal det lige handle lidt om i går, hvor jeg var hoppet i ovenstående outfit. Et helt normalt og meget typisk hverdagsoutfit, for mit vedkommende.

Og nu hvor vi snakker om hverdag, så er det virkelig længe siden, at min har været så triviel, som den er lige for tiden. Det er egentlig ikke en dårlig ting, for det er jo noget, jeg selv har valgt. Siden sidste sommer har jeg været på farten og rejst til den helt store guldmedalje. I foråret fik jeg nok og lovede mig selv, at jeg skulle tage en lang pause, hvor jeg bare nød mit liv herhjemme og ikke gik med den der konstante følelse af, at skulle pakke en kuffert eller lukker og slukke ting og sager inden afrejse.

Siden min roadtrip i sydstaterne, har jeg kun være en lille tur i sverige med min familie og jeg har takket nej til hele 4 rejser, her i sensommeren. Det troede jeg aldrig at jeg skulle gøre, men jeg trængte virkelig til det. MEN, nu kan jeg også godt mærke, at jeg er kommet til et punkt, hvor jeg begynder at trænge til lidt action. Eller i hvert fald lidt eventyr og oplevelser.

Mit såkaldte job består jo i at være ude blandt folk forholdsvis ofte og jeg kan få spørgsmålet “hvordan går det” rigtig mange gange om dagen. Her har jeg svært ved at svare at “det bare går super godt” og at “jeg har mega travlt” hvis det ikke er tilfældet. Derfor er mit svar lige for tiden, at “det går meget stille og roligt”. For det gør det. Men for første gang i lang tid, er jeg ved at være træt af “stille og roligt”. Det skal der gøres noget ved og derfor arbejder jeg på højtryk på at planlægge nye eventyr og udfordringer. Heldigvis har jeg også et par rejser på programmet. Dem fortæller jeg selvfølgelig mere om lige straks.

I aften har jeg heldigvis også noget sjovt på programmet. Verdensmesteren i socialt samvær (aka Chris) har arrangeret en aften for en håndfuld af sine veninder. Det plejer altid at være en succes, når man går ud med hende og det satser jeg også stærkt på at det bliver i dag.

Kan I have en skøn aften derude ♥

img_2900

img_2871

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments