SEPTEMBERLYS, REJSEOUTFIT OG YNDLINGSSTRIK

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Knit: Stella Nova Jeans: Weekday (old season) Shoes: Superga Bag: Gucci Travel bag: By Malene Birger Scrunchie: & Copenhagen

Selvom jeg efterhånden har nævnt det en del gange, den seneste tid, så bliver jeg altså nødt til at slå fast, at lyset simpelthen er noget af det, der gør September magisk. Lige med undtagelse af de konstante skybrud, selvfølgelig, men det har vi allerede snakket om. Det lys som jeg snakker om, er præcis det, som er på de her billeder. Klart, skarpt og køligt, men stadig lunt. Giver det mening?

Billederne er fra i går, på Ystad havn, hvor vi stod og ventede på bussen hjem til København. Lige der, havde jeg ikke specielt meget lyst til at tage hjem, for jeg kunne snildt have brugt en dag, eller 2 mere i det svenske paradis. Det er helt utroligt hvor godt sådan et døgn kan være for ens krop og sind. Julie og jeg talte faktisk om, at vi burde tage derop, minimum en gang hvert halve år. Det må tiden jo vise, om vi bliver i stand til at overholde. Jeg har i øvrigt en million milliard billeder fra turen, som jeg deler med jer i morgen.

Desuden var det også i går, at jeg officielt tog hul på strik-sæsonen. Nærmere bestemt så var det første gang det her efterår, at jeg havde strik på. Ligeså lidt som jeg bryder mig om at fryse, ligeså lidt bryder jeg mig om at have det varmt og det får man altså hurtigt i strik. Men nu er det som om, at luften er blev tilpas kølig og når solen skinner, så fungerer den jo lidt som jakke.

Jeg indledte naturligvis sæsonen med at hoppe i den pæneste, som jeg har i garderoben. Den er fra Stella Nova og er en af de styles, hvor det hele er mere eller mindre perfekt. Egentlig har jeg jo lidt et princip om at jeg ikke går i sort, men egentlig vil jeg også mere kategorisere den som mørkegrå, så det går lige 😉

Kan I have en skøn aften derude ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments