BLOMSTER, LYSERØD OG LØRDAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Jacket: Meotine Dress: Machè Bag: Gucci Shoes: Flattered

Hej alle zusammen og rigtig glædelig mandag ♥

Normalt starter mandagen herinde med en god omgang webshop-favoritter og de kommer selvfølgelig også senere på dagen. Men der bliver lige byttet lidt rundt på indlæggene i dag, for som I måske nok har bemærket henne på Instagram, så har jeg haft frygtelig travlt med at nyde livet på Ystad Saltsjöbad det seneste døgn.

Billederne her er fra i lørdags, hvor jeg faktisk brugte det meste af eftermiddagen på at arbejde. Nærmere bestemt, skulle jeg skyde en video sammen med Kat og Amalie, i forbindelse med en kampagne. I får naturligvis snart resultatet af se. Jeg var hoppet i et ret klassisk og meget typsik mig-outifit. Lidt kjole, lidt blomster, lidt denim og lidt lyderødt.

Jeg vil smutte igen, for indlægget her er nemlig skrevet fra min telefon og det tager altså noget længere tid, end hvad jeg er vandt til 😉 For engangs skyld er jeg nemlig taget afsted på min lille getaway uden computer.

Jeg tjekke selvfølgelig ind igen senere. Kan I have en skøn dag ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments