FREDAGSUNIFORMEN OG SØNDAGSPLANER

img_2312Reklamelinks: Jacket: Meotine Knit: Modström Trousers: Gina Tricot Shoes: Flattered

Leopard, glimmer og fredag. Så bliver det næsten ikke bedre, vel? Så skal man selvfølgelig lige se bort fra den der gigantiske regnbyge, der kort tid efter, at billederne her blev skudt, kom og udsatte min fine pelsjakke for lidt af en udfordring. Den overlevede dog og har det stadig fint 😉

Billederne er, som I nok kan gætte, fra i fredags, hvor jeg havde et par ærinder inde i byen om eftermiddagen. Igen var jeg hoppet i en god blanding af mine efterårsfavoritter og jeg tror faktisk, at I har set alle tingene før. Lige med undtagelse af jakken. De der bukser, dem har jeg stadig SÅ meget optur over og tager dem på, så snart det er muligt. De er både helt enormt behagelige og så sidder de også ret pænt. Blusen har jeg stadig ikke kunne finde online, men henne på Boozt har de både en lyserød og en blå version, som minder ret meget om den.

I skrivende stund er jeg lige ved at pakke en lille taske. Vi er nemlig endelig kommet til dagen, hvor Julie og jeg smutter over sundet og tilbringer et døgn på Ystad Saltsjöbad. Jeg glæder mig til at bruge hele eftermiddagen i spaen, for slet ikke at snakke om, hvor skønt det bliver, at vågne op til havudsigt og en gigantisk morgenmadsbuffet i morgen. Husk at I selvfølgelig kan følge med henne på Instastory.

Kan I have en skøn søndag derude ♥

img_2333

img_2291

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments