OM REGN, TORSDAGENS OUTFIT OG STATUS PÅ HUDEN

Processed with VSCO with a4 presetReklamelinks: Coat: Second Female Dress: Munthe Jeans: 2nd One Shoes: Flattered Bag: Baum und Pferdgarten 

Hola chicas!!

Nå – lad os lige starte med at snakke lidt om vejret. De sidste mange måneder, har jeg altså været på vejrgudernes side og har aldrig været helt enig i, at sommeren har været SÅ slem, som alle går og siger at den var. Men efter de sidste par dage, har jeg aldrig svært ved at opretholde optimismen. Men lejlighed er nærmest omdannet til et tørrerum, for hver eneste gang jeg har skulle noget, så har det passet med, at der er kommet en af de der gigantiske byger. Det må gerne stoppe nu, tak. Jeg forlanger ikke sol og 25 grader. Bare ikke konstant regn.

Men når det så er sagt, så nåede Kat og jeg (næsten) at få foreviget dagens outfits i tørvejr, her til formiddag. Jeg er vist hoppet i en god blanding af mine efterårsfavoritter. Mine sko har jeg snakket om før og de lå og ventede på mig på posthuset, da jeg kom hjem fra Fyn tidligere på ugen. Jeg er SÅ glad for dem og kommer med sikkerhed til at bo I dem, indtil det bliver frostvejr. Kjolen fra Munthe har jeg også ret optur over og selvom den fungerer ganske fint over et par jeans, så er jeg sikker på, at den også kommer til at gøre det godt senere på året, hvor jeg flygter til de varme lande 😉

Billederne blev skudt på vej til det fineste event i Fasangården i Frederiksberg have. Sjældent har jeg været i en så pæn bygning og jeg kunne snildt have flyttet ind med det samme. Hvis I smutter hen på Instagram og ser min story, så kan I se hvad jeg mener. Det var Årstiderne og Wilfa der havde inviteret i anledningen af Wilfas helt nye blender. Jeg var så heldig at få et eksemplar med hjem, så nu kan jeg godt fortælle jer, at der skal blendes det næste stykke tid. Mon ikke det resulterer i en opskrift eller to herinde 😉

Senere på eftermiddagen var jeg inde hos Retouch Clinic og dèt kunne jeg skrive mange linjer om. For det første var det en vanvittig god oplevelse og Mads, som behandlede mig, er bare sindsygt sød. Jeg har jo skrevet en del om min hud herinde, som i lange perioder ikke har haft det for godt. Det seneste år er der dog kommet godt styr på den, ved hjælp fra Anne Q skincare. Men tidligere på sommeren valgte hun at lukke sin klinik og det kan man desværre tydeligvis se på min hud. Heldigvis mente Mads godt, at han kunne fixe det, så nu er vi gået igang med et forløb. Men jeg tænker, at jeg lige får strikket et indlæg sammen, hvor jeg går lidt mere i dybden med det hele.

Kan I have en skøn aften derude <3

img_7200

img_7199

img_7201

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments