GLIMT FRA HVERDAGEN

Hola chicas!

Jeg har sat kursen mod København og har et på hyggelige timer sammen med DSB foran mig. I den forbindelse, har jeg lige været en tur igennem min kamerarulle, for at finde et par hverdagsglimt frem. Der slog det mig, at det faktisk har været nogle ganske fine uger, som både har budt på hyggelige work-wise-ting og gode stunder på den private front.

Jeg er stadig inde i en periode, hvor der er en ret god balance. Jeg har hverken for travlt eller for lidt at lave. Det er ret skønt og på den sociale front, har jeg også et større overskud, end jeg har haft i lang tid. Jeg tror faktisk også at det handler om, at der ikke har været nogen rejser på programmet i et godt stykke tid, for de kan altså være nogle store tidsrøvere.

Mit humør er heldigvis også noget bedre nu og den der August-blues, som jeg var plaget af, ser ud til at have forladt mig helt. Den kommende tid bliver fin og min kalerender er fyldt med hyggelige aftaler, en lille getaway og andre ting, som jeg ret godt kan overskude. Pludselig er det oktober og novermber og der har jeg heldigvis en del rejser på programmet.

Men nok om det. Her er et par glimt fra den seneste tid ♥

hverdag1Min weekend på Fyn blev forlænget i begge ender og den var både helt perfekt og enormt tiltrængt. Jeg fik nydt efteråret i fulde drag og tiden blev brugt på en god kombination af indendørshygge under de mange kraftige regnbyer og frisk natur når solen kiggede frem i ny og næ. Søndag formiddag løb jeg bl.a en lang tur og passerede de smukkeste majsmarker. Det syn bliver jeg aldrig træt af. 

img_6831Sidste søndag så dog noget anderledes ud, der tussede jeg nemlig rundt på strøget sammen med Julie og jeg var selvfølgelig iført en hoodie, i bedste søndagsstil. Logo’et afslører det nok, men hvis nogen skulle være i tvivl, så er den fra Lala Berlin

hverdag2I sidste uge var jeg til det fineste event med Rituals og her var der bestemt ikke sparet på blomster-pynten. Jeg tror at det her, må være en af de fineste goodiebag, jeg har fået til dato. 

img_6834Min kamerarulle afslører, at jeg tager alt for mange billeder af mine fødder, men når man ser et gulv som det de har oppe hos SOHO i kødbyen, så er det jo næsten umuligt at lade være. 

hverdag3Dengang jeg boede i Berlin, der gik der aldrig en uge, hvor min roomie, Maria og jeg ikke spiste Pad Thai. Vi boede lige ved siden af en restaurant, der lavede den bedste i hele verden. Siden vi flyttede hjem, har det lidt været vores ting og vi har testet mange Pad Thai’er rundt omkring i København, for at finde en der var ligeså god. I sidste uge kom vi meget tæt på, på Pornsak på Halmtorvet

Så har jeg selvfølgelig også været forbi mine venner i The Powder Room for af få en opfyldning af mine vipper. Det var på en af de dage, hvor jeg var så træt, at jeg fald i dyb søvn under seancen. 

hverdag5Jeg har spottet de helt perfekte magasin-holdere i bambus hos Mant i strædet. Jeg tror at jeg bliver nødt til at købe en af dem.

Jeg har også været alvorligt fristet til at slå til, da kvickly havde tilbud på intet mindre end et kg peanutbutter. 

img_6786Sidste søndag nød jeg sensommersolen sammen med Julie, som I også kender fra det her indlæg. Vi havde verdens hyggeligste dag med shopping, iskaffe og langsomt tempo. Den slags søndage må der gerne komme flere af. 

hverdag4Muligvis den pæneste drink jeg nogensinde har fået. Den blev i øvrigt serveret på Dandy, da Confetti inviterede på lancering. 

Da jeg lavede et lille samarbejde med Peter Beier chokolade, fik jeg igen bekræftet, at jeg altså har verdens bedste job 😉 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments