KAN VI TALE LIDT OM #35

giphy-1

♥ Vinden. Er det bare mig eller blæser det ikke en del mere nu, end det gjorde for et par år siden?

♥ Iphone-opdateringer. Er jeg den eneste, som ofte trækker den så lang tid som muligt? Af en eller anden mærkelig grund, har jeg altid en fornemmelse af/frygt for, at telefonen crasher midt i det hele.

♥ Lidt mere Iphone, for hvornår udkommer 8’eren egentlig. Nogen må da vide det??

Anders Matthesen’s stunt til Guldtuben. Jeg har egentlig altid været fan og lidt fascineret af, hvordan han altid går lige over stregen. Men den her gang var det for meget og på grænsen til tåkrummende.

♥ Hvor vanvittig smukt motivet på det her billede er. Mit hjerte slog lige et ekstra slag, så det dukkede op i mit feed. Her snakker vi i hvert fald efterår, når det det er aller smukkest.

♥ Leopardjakker! Sådan en bliver jeg nødt til at at eje det her efterår. Aller helst vil jeg gerne have den her men jeg ender nok med at gå efter en lidt mere budgetvenlig version. Det kunne meget passende blive den her (reklamelinks)

♥ Amsterdam! Der skal jeg nemlig ned og om lige præcis en måned og det er en af de byer, som aldrig har besøgt. Derfor vil alle tips og tricks selvfølgelig blive modtaget med kyshånd.

♥ At bloggen faktisk her en Facebookside, som jeg altid glemmer at reklamere for. Husk lige at give den et like. Jeg deler både nye indlæg derhenne, men også mange af de ting, som der ikke altid er plads til noget. F. eks hvis jeg ser noget sjovt eller falder over en pæn kjole.

♥ Lyden af klaprende døre. Ingen andre lyde, kan drive mig så meget til vanvid.

♥ Nutidensmor’s blogindlæg om “lort folk med børn siger til folk unden børn”. Ikke èt ondt ord om folk med børn, jeg elsker børn, men hold k*** hvor er det sjovt. Det er sjældent at jeg griner højlydt for mig selv, men det gjorde jeg virkelig da jeg læste det.

♥ Hvor p**** irriterende det er, når man falder af på en serie, midt i en sæson. Sådan har har jeg det med Game Of Thrones, som jeg så et par (eller hvor mange det nu var) sæsoner af for et par år siden. Hele hypen om den nye sæson har selvfølgelig givet mig en kæmpe lyst til at starte den op igen, men jeg ANER ikke hvor jeg slap og jeg orker næsten ikke at begynde helt forfra #firstworldproblems

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments