FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

d49d60a579fbddda1e18791c5b04e70cPicture via Pinterest

Indlægget indeholder affiliatelinks

Det er endelig blevet fredag og derfor skal I naturligvis have en lille fredagshilsen. I dag bliver det næsten umuligt at lave sådan en, uden at komme omkring vejret, for jeg skal da love for, at det er blevet efterår. Sådan for real. Her på Fyn, har regnen stået ned i tykke strålet siden jeg stod op og hvis man skal vende det til noget positivt, så er det jo faktisk ret hyggeligt. Især hvis man, ligesom jeg, ikke har andet end indendørshygge på programmet. Egentlig havde jeg planer om at tage et smut ud i naturen og plukke æbler og brombær, med de løber nok ingen steder, så det må blive senere på weekenden.

I aften står den på nok bare på hygge, god mad og rødvin. I morgen skal jeg som sagt til bryllup hos min barndomsven og der har jeg planer om at hoppe i den her fantastiske sag fra Stella Nova. Det er i hvert fald den eneste fine kjole som jeg har med hjem, så der er ikke så mange alternativer 😉 #itbetterwork

Min fynske-weekend er også lige blevet forlænget med en enkelt dag, da jeg har fået et job i Odense på mandag. Men det klager jeg bestemt ikke over. Især fordi det handler om Fyn og mad. Men meget mere om det senere.

Hvad har I af spændende ting på programmet? Hvis I ikke har noget planlagt eller bare trænger til lidt underholdning eller inspiration, så får i selvfølgelig lige et par tips og tricks til at forsøde weekenden <3


♥ Pluk, eller bare køb, en masse æbler og læse det her blogindlæg, der er fyldt med inspiration til hvad man kan bruge dem til.

♥ Måske et lidt stenet tip, men ryd ud i køleskabet og gør det hele rent. Det gjorde jeg selv i sidste weekend og jeg får stadig optur, hver gang det bliver åbnet.

♥ Man kunne tage hul på jagen på den perfekte efterårsjakke og heldigvis kan det jo sagtens klares hjemme foran skærmen. Selv kunne jeg ret godt bruge den her bamse-sag eller den her, som nok også er lidt bedre for bugettet.

♥  Hvis man ikke lige mangler en ny jakke, så kunne man jo passende søge efter et par nye efterårssko. Jeg har jo selv bestilt de her banditter, som faktisk ligger og venter på mig hjemme i København. Modellen findes også i en støvle-version som også er vanvittig smukke.

♥  Brug et par timer henne hos Momondo, hvis I overvejer en lille efterårsrejse. Man kan altså gøre nogle gode fund lige for tiden. F. eks en tur til Amsterdam for under 450 kr. Husk at I også får 200 kr. i rabat på hoteller via det her link, når I booker hos Booking.com

♥ Lyt til det her nummer 20 gange. Jeg kan slet ikke få nok af det og jeg får det vildere og vildere over ham der Khalid.

♥  Så skal I selvfølgelig også huske at tjekke ind her på domænet i morgen. Der disker jeg nemlig op med en omgang Saved Items.

Rigtig god fredag derude!!

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments