EN LEOPARDKJOLE OG WEEKENDPLANER

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Dress: Moves by Minimum Jeans: 2ND One Shoes: Gardenia Bag: Gucci

Hola chicas og glædelig lillefredag <3

Som jeg fortalte i går, så har jeg tilladt mig at tage hul på weekenden her til morgen. Jeg er nemlig smuttet hjem til Fyn, hvor jeg bliver de næste par dage. I weekenden står den bl.a på bryllup og så ellers bare en masse efterårs og sensommerhygge i den fine natur. Jeg skal plukke brombær, æbler, laver mad og løbe ture i skoven. Jeg har glædet mig vildt meget til at komme ud af byen i et par dage. I ved, trække stikket fra hele det der storbysræs.

Billederne her er fra tidligere i dag, hvor min mutti og jeg gik en lille tur. Jeg har jo erklæret min kærlighed til leo-print en del gange herinde, så I kan næsten selv gætte, hvor hurtigt jeg blive forelsket, da jeg så den her kjole. Noget af det bedste er næsten også den lille detalje med den lille flæse forneden. Den er allerede gået hen og blevet en efterårsfavorit. Ingen tvivl om det.

Nu vil jeg snart hoppe i køkkenet og hjælpe med madlavningen. Jeg har også luret, at der er lagt en flaske hvidvin på køl og der får den altså ikke lov til at ligge mere længere 😉

Kan I have en skøn aften derude ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments