BEDRE HUMØR, MANDAG OG DE HELT PERFEKTE BUKSER

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Jacket: Weekend Maxmara Top: Zara Trousers: Gina Tricot Shoes: Gardenia Bag: Gucci

Go’ tirsdag morgen kæreste jer!

Ugen er i fuld gang og det er egentlig en skøn en af slagsen, som jeg har taget hul på. Kan I huske, da jeg i sidste uge snakkede lidt om, at mit humør ikke havde været helt på toppen i løbet af August? Ikke noget alvorligt, jeg har bare ikke haft den der gennemgående glade følelse, som jeg næsten ellers altid har. Indtil nu ser det ud til, at det nok bare var en august-ting, for i løbet af de sidste par dage, har jeg faktisk følt mig ret meget i hopla. Jeg aner ikke hvad det skyldes, men det er som om, at jeg har genfundet glæden og meningen med det jeg har gang i. Hvis det giver mening?

Nå, det blev lige et lille sidespring – det var jo den nuværende uge, som jeg var igang med at snakke om. Det bliver en lidt kort en af slagsen, for allerede på torsdag, smutter jeg hjem til Fyn. Lørdag skal jeg til bryllup hos en af mine barndomsvenner og så så jeg naturligvis mit snit til at tilbringe lidt kvalitetstid med la familia.

Inden da har jeg lige et par helt almindelige dage at se frem til. I dag skal jeg bl.a have lavet vipper nede hos The Powder Room, til et lille netværksmøde og til sidst skal jeg ud og spise med min veninde og gamle berliner-roomie, som jeg ikke har set i alt for lang tid.

Billederne her er fra i går, som var lidt i samme dur. En hyggelig pressedag hos 9PR, arbejde på hjemmekontoret og et slags møde, der også indebar en mandagsøl. Det er nok små hverdagsglæder, som en øl på en mandag, der har fået mit gode humør tilbage.

Jeg var hoppet i en ny og fin stribet bluse, som jeg købte under søndagens shoppetur og så et par bukser fra Gina Tricot. Især sidstnævnte bliver jeg altså nødt til at give et par rosende ord med på vejen. De ser måske ikke ud af meget, men de er allerede røget helt til tops på listen over mine efterårsfavoritter. De er pæne, behagelige og helt enormt anvendelige. Så venner, hvis I sidder derude og mangler et par helt perfekte stof-bukser, så har I altså svaret her. De findes i øvrigt i flere farver og det ender jeg nok med at udnytte.

Kan I have en skøn dag derude ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments