I SEPTEMBER SKAL JEG

I dag skriver vi 1. September og dermed efterår. Det har jeg det egentlig lidt ambivalent med, for det er altid en smule trist at sige farvel til sommeren. Når det så er sagt, så er der også noget i mig, sådan rent mentalt, som er ret klar til en ny sæson og lille forandring. I teorien burde sådan et årstids-skifte jo ikke have den store indflydelse på den slags, men ren psykologisk, så er der bare et eller andet over at tage hul på noget nyt. I ved, lidt ligesom med nytårs aften.

September plejer altid at være en af årets travleste måneder og allerede nu, har jeg også udfyldt en del dage i min kalender. Men det er ikke for meget og jeg tror også på, at der bliver tid til fordybelse, afslapning, Netflix, familietid, hjemmeaftener og de første dage med efterårshygge.

Traditionen tro, får I lige en lille liste med min planer og ønsker for den kommende tid <3

img_6169Fra en sensommerdag i September sidste år

Indlægget indeholder reklamelinks

♥ Skyde en hulens masse billeder i det smukke lys. Den der skarpe September-sol og den helt klare blå himmel kan bare et eller andet helt særligt.

♥ Filme den der house tour, som jeg har lovet jer så længe.

♥ Et smut forbi My Lèontine, som holder lagersalg i næste weekend. Jeg ved, at det nærmest kommer til at være umuligt at gå derfra, uden at have gjort et vanvittigt godt fund. I kan læse meget mere om hvor og hvornår HER.

♥ Tilbringe nogle dage på Fyn. Måske endda en lille uge. Jeg har selvfølgelig lige været der, men det var en meget kort fornøjelse, så det tæller ikke helt 😉

♥ I samme forbindelse, skal jeg også plukke en masse brombær (hvis der er flere tilbage) og spise en hulens masse æbler fra haven.

♥ Til Ystad Saltsjöbad med min veninde, Julie. Vi har snakket om den tur i evigheder og nu fik vi endelig taget os sammen til at få det planlagt.

♥ Måske løbe halvmaraton i København. Jeg er selvfølgelig kommet til at dobbeltbooke mig præcis den dag, men hvis puslespillet går op, så kan begge ting måske godt lade sig gøre.

♥ Gå rigtig meget med denne fine prikkede sag fra Gina Tricot, som endelig landede på webshoppen i går.

♥ Slå et lille smut forbi H&M’s koncept, ARKET. Jeg synes ikke at de har gjort specielt meget lyd af sig, så jeg glæder mig egentlig til at se hvad de har fundet på.

♥ Shoppe en efterårsjakke eller to. Jeg har det jo sådan at man aldrig kan få for mange jakker og heldigvis er der allerede landet rigtig mange fine derude og lige nu har jeg et ret godt øje til den her og i særdeleshed den her.

♥ Besøge mine venner fra det fine smykke-brand Jukserei.  De er endelig i København i den kommende weekend, hvor de holder Mini Market i kødbyen.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments