FREDAGSHILSEN, FARVEMIX OG ET GODT TIP

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Jacket: Gina Tricot Shirt: Coster Copenhagen Trousers: Monki Bag: Baum und Pferdgarten Shoes: Gardenia (on sale)

Hola chicas og rigtig glædelig fredag ♥

Weekenden står for døren og det er jo aldrig en dårlig ting. Har I noget spændende på programmet? Jeg har selv et par ret gode ting at se frem til. I aften står den på hygge og middag hos familien i Vanløse.  Det er alt for lang tid siden, at vi sidst har gjort det, så det har jeg selvfølgelig ret meget optur over. I morgen tager jeg nok ud og løber en lang tur med Adidas. 20k hvis alt går vel. Om aftenen har jeg en drink og middagsaftale med mine veninder og hvis jeg kender os ret, så ender vi sikkert på dansegulvet 😉 Søndagen er forholdsvis fri, men hvis vejret samarbejder, så overvejer lidt at samle nogle ting sager og sælge lidt til til Stefansgade’s loppemarked.

Billederne her er fra i går, hvor jeg var på farten all day long. På den der måde, hvor jeg næsten var helt rundtosset, da jeg kom hjem om aftenen. Som mit outfit også afslører, så kastede jeg mig igen ud i lidt af et farve og mønstermix. Jeg kan tydeligvis slet ikke få nok af den slags, lige for tiden.

Og så bliver jeg lige nødt til også at nævne min fine nye og pelsede taske. Den nåede nemlig lige præcis at komme med posten, inden jeg smuttede ud i verden. Som de fleste af jer nok også bemærkede, så var vejret ret skørt i går. Der var nærmest mere fugt i luften, end der er i Asien og selvom det ikke regnede, så følte man sig lidt klam og fugtig. Meget mystisk og noget der også tydeligvis kan ses på mit hår.

Lige inden jeg lukker ned og holder fredag, så må jeg altså lige tippe jer om at smutte hen på Insta og se min seneste story. Takket være en sød læser, har jeg nemlig fundet miraklet til at få grimme og slidte smykker til at stråle, som var de nye igen. Jeg har SÅ meget optur over det.

Kan I have en skøn aften derude ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments