DEN ULTIMATIVE KOMBINATION

img_1689Reklamelinks: Shirt: Modström Trousers: Lala Berlin Shoes: Gardenia (on sale) Bag: Gucci

Der findes mange fine farvekombinationer, men lige for tiden, kan jeg slet slet ikke få nok af den, der består af lavendel og leopard. Nu ved I jo nok, at jeg har det ret vildt over begge farver, men når de så møder hinanden, så er det næsten som om at englene synger.

Det er egentlig sjovt med det der leopard, for det er bare som om, at det altid er en god idè, ikke sandt? Det snakkede jeg faktisk også lidt mere om henne på min Instagram i går 😉 Og nu hvor vi er ved det, så bliver jeg altså også nødt til at fortælle, at jeg er kommet til at klikke den her flotte sag hjem. Det er vil jo egentlig være synd at sige, at jeg mangler tasker, men jeg kunne simpelthen ikke få den ud af tankerne, efter jeg så den på catwalken til Guldknappen i mandags.

Det her outfit var i øvrigt også det jeg havde på, til Guldknappen i mandags. Det var sådan et fin show og det blev selvfølgelig heller ikke mindre godt at, vinderen også blev den, som jeg havde stemt på. Det er selvfølgelig ham her jeg snakker om.

Dagen i dag bliver en af dem, hvor jeg kommer til at være på farten det meste af tiden. Her til formiddag har jeg lige et momsregnskab, der skal klares og derefter skal hele eftermiddagen faktisk bruges på events. Jeg starter på Nimb i Tivoli med Beauté Pacifique og med den location, er jeg sikker på at det bliver en succes. Dagen slutter på den anden side af gaden, hvor det kommer til at handle om chokolade. Det kan I selvfølgelig følge med i henne på Insta.

Kan I have en skøn dag derude <3

img_1736

img_1718

img_1670

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments