GLIMT FRA HVERDAGEN

Da jeg sad og bladrede min kamerarulle igennem, for at finde lidt indhold til det her indlæg, gik det op for mig, at den seneste uge, har stået på ret store mængder solskin. Alene derfor, har det været en ret fin en af slagsen. Der har i hvert fald været fart over feltet, hvad angår events, fødselsdag og middage med venner.

Når det så er sagt, så jeg har ikke været i verdens bedste humør. Ikke noget voldsomt og alvorligt. Jeg tror bare, at det er en slags post-sommer blues der har ramt mig og hvis jeg ikke husker helt forkert, så er det vist en tilbagevendende tilstand i mit sind, når sensommeren melder sin ankomst.

Jeg er heldigvis blevet god til at fokusere på de ting, som rent faktisk fungerer rigtig godt. Min familie trives, jeg har de bedste veninder og så har I derude og givet mig ret mange gode stunder, her på det sidste. I var totalt optur i mit instagram-indlæg og jeg modtog nok min sødeste kommentar til dato. I går var I også vanvittig søde til at hjælpe mig med mine små hverdagsproblemer. Jeg har faktisk så meget optur over jer, at jeg overvejer at skrive et helt indlæg om det 😉

Men nok om det i denne omgang. Nu skal det nemlig handle lidt om de små glimt fra den seneste tid <3

hverdag2I går var en god dag og mest af alt fordi sommeren viste sig fra sin rigtig gode side. Jeg var hoppet i et lidt fint (og lidt for varmt) outfit, da eftermiddagen blev brugt til Alt for Damernes Guldknappen-show. Min skjorte er fra Modstöm og bukserne er fra Lala Berlin, men alt det skal jeg nok snakke lidt mere om, når jeg deler lidt flere billeder. 

Da jeg kørte hjem, smuttede jeg lige forbi min lokale grønthandler på Nørrebrogade og der peakede min dag lidt, da de solgte kæmpe buketter med koriander. Gæt hvem der skal spise koriander på ALT de næste par dage. hverdag1Goodiebags er altid rart, men det bliver ekstra rart, når de er så fine, som de var til showet i går.

hverdag5I sidste uge inviterede WOLT til lancerings-fest og det endte med at blive en rigtig god aften, fyldt med mad og drinks. Sidstnævnte var naturligvis blå og jeg må indrømme, at jeg nok drak en enkelt eller to for meget. 

Inden festen var jeg selvfølgelig lige et smut forbi The Powderroom, hvor jeg fik fixet mine vipper og vendt verdenssituationen, men min yndlings beauty-fixer, Malene. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI sidste uge var jeg også til et fint og fornemt event med Estèe Lauder, hvor jeg bl.a blev introduceret for den her serum-fætter. Åhh det er lækker og kommet helt sikkert med i næste omgang webshop-favoritter. 

hverdag3Mandage bliver altid lidt sjovere, når der står madklub i kalenderen, som der gjorde i mandags. Jeg hoppede i min fine sensommerkjole fra Stig P og maden blive naturligvis bestilt hos WOLT igen igen igen. Her er det fra The Rise Market. 

hverdag6I sidste uge nåede jeg lige at drikke en øl i solen med ham her. Det er Nimrod, som jeg mødte i USA for et par år siden. Vi svingede fra første sekund og det resulterede i en roadtrip til Las Vegas, hvor vi tilbragte 4 dage og vi levede udelukkende af de penge, som han tjente i poker. Det er afgjort nogle af de sjoveste dage i mit liv og derfor var det naturligvis et glædeligt gensyn, 

og så lidt champagne Estèe Lauders middag på D’angelterre. Et af de mest gennemførte event jeg nogensinde har været til. 

hverdag4I søndags stod den på fødselsdagsfejring af min veninde, Cecilie i en have i Gentofte. Havefest rimer på sommerkjole og derfor hoppede jeg naturligvis i en gammel favorit fra Envii. Med mig havde jeg også mine to besties, Julie og Line <3 

Husk at I kan følge med henne på Insta og ikke mindst Instastory, hvis I godt kan lide de her små hverdagsting <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments