OM TØJKRISER, JEANS & T-SHIRTS

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Jeans: NLY TREND T-shirt: Ebay

Indlægget er sponsoreret af Nelly

Det er sjovt med de her mellemsæsoner, for det er nærmest sikkert hver evig eneste gang, at jeg ender med en rimelig heftig tøjkrise-periode. Det er lidt for tidligt til at købe strik og jakker, men det er næsten også dumt at gå ud og investere i diverse sommerkjoler og andre sommerting.

Når de perioder indtræffer, så ved vi jo alle sammen godt, at det er en rigtig god idè at have de der helt sikre ting i garderoben og her kommer man altså ikke uden om t-shirt og jeans-kombinationen. Den fungerer hver eneste gang og klæder vel mere eller mindre alle. Det står jo også en helt frit for om det skal være skinny jeans, lavteljede jeans, løsejeans, højtaljede jeans eller mom-jeans. Sidstnævnte er min personlige favorit og dem, som jeg også hoppede i her til formiddag, da tøjkrisen meldte sin ankomst. Jeg kombinerede dem med min yndlings t-shirt over dem alle og den har de fleste af jer nok også set herinde tidligere.

Man kan ikke se det helt på billedet, men skriften siger Lemonade og referer selvfølgelig til Beyonce’s fantastiske album. I det hele taget har jeg nok en lille svaghed for merchandise og med tiden har jeg nok også anskaffet mig lidt for mange Justin Bieber og Rolling Stones-versioner. Det er ved at være lang tid siden, at jeg købte den her, men jeg har ledt lidt rundt på Ebay for at finde den og sørme om det ikke lykkedes. Det kan købes lige her til en ret god pris, hvis nogen skulle være interessede.

Mine jeans er selvfølgelig fra NLY trend og selvom jeg efterhånden ejer en del jeans derfra, så er det altid lige præcis det her par, som jeg vender tilbage til. Jeg tror det skyldes, at farven og vasken er lige præcis som jeg bedst kan lide det.

Til alle jer, som også bikser med en lille tøj/sæsonkrise har jeg da lige samlet en håndfuld fra Nellys ret store udvalg.

Kan I have en skøn aften derude <3

denimReklamelink: Lyse Jeans / Sort T-shirt / Blå jeans / Stribet t-shirt / Sorte jeans

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments