EN SENSOMMERAFTEN OG WEEKENDSNAK

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Jacket: Vila Shirt: Vila Jeans: Gina Tricot Shoes: Gardenia (on sale) Bag: Gucci

Go’ (meget tidlig) søndag morgen <3

Jeg håber at I har gang i en dejlig weekend? Jeg er netop hoppet på toget tilbage til København, efter godt og vel halvandet døgn på Fyn. Min familie har jeg ikke set noget til i denne omgang – de var nemlig også taget ud i det danske land for at nyde sensommeren. Til gengæld har jeg hygget mig enormt meget med barndomsvenner, fødselsdag, have, god mad og kolde øl. Det forsætter i dag, hvor det er min veninde Cecilie’s tur til at runde de 30. Det har faktisk været helt enormt dejligt med sådan en weekend, for i sidste ende, så trives jeg aller bedst i festlige omgivelser 😉

Nu har jeg lige et par timer i toget, som jeg vil udnytte med lidt blog-arbejde, på trods af meget trætte øjne. Jeg har kun kunne nå lidt under 4 timers søvn!! Jeg sidder bl.a og lægger sidste hånd på det der indlæg, hvor jeg prøver at sætte lidt ord på, hvorfor jeg ikke så godt kan lide instagram længere. Jeg kan stadig ikke helt beslutte med mig selv, om det skal udgives eller om jeg bare skal lade det være i mine tanker. Jeg har altid lært, at hvis man ikke har noget pænt at sige, så skal man ikke sige noget. Men på den anden side, så har jeg på fornemmelsen, at jeg langt fra er den eneste, som sidder med de tanker. Måske kommer det op senere i dag – måske gør det ikke 😉

Billederne her er fra i torsdags, hvor jeg var til lancerings-fest af en app, som jeg til gengæld virkelig godt kan lide. Det er selvfølgelig WOLT, jeg snakker om. Det var en af de der aftener, hvor der bestemt ikke manglede noget som helst og alle sanser blev stimuleret. Som I måske så henne på min Instastory, så var vi rundt på en lille food-walk. Kort fortalt gik det ud på, at de havde skabt et helt rum, hvor flere af de restaurenter, som de samarbejde med, havde en stand. Her kunne man så smage hvad de have at tilbyde. Sjældent har jeg fået SÅ meget lækkert mad på en aften.

Da jeg cyklede hjem sidst på aftenen, var jeg ubehagelig mæt og en lille smule fuld efter alt for mange glas hvidvin og drinks. En helt perfekt sensommeraften, egentlig.

Kan I have en skøn søndag derude <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments