SØSTRENE GRENES NYE INTERIØRKOLLEKTION

grene4

I begyndelsen af måneden dumpede der en mail ind fra Søstrene Grene. Da overskriften sagde noget med deres nye designkollektion, fik jeg forholdsvis travlt med at åbne den. Som de fleste Søstrene Grene-fans nok har bemærket, så er de begyndt at lave sådan en kollektion to gange om året og jeg kan endnu ikke mindes, at jeg ikke er blevet vildt begejstret hver gang jeg har set hvad de har fundet på.

Det samme glæder den her, som i øvrigt lander i butikkerne d. 7 September. Den er proppet med stilrent design i de fineste dæmpede pastelfarver. Jeg har i hvert fald fået svært ved at få armene ned. I mailen stod er i øvrigt også, at billederne først måtte deles fra i dag og I kan tro, at jeg har glædet mig til at vise dem til jer. Noget siger mig, at mange af jer har ligeså meget optur over den, som jeg selv har 😉

Hvis det ikke var fordi, jeg i forvejen ejer de fineste pastelfarvede stole (reklamelink) så skulle jeg helt sikkert have fat i de lyserøde. I det hele taget er jeg godt dækket ind på møbel-fronten, men nips, kopper, vaser, pynteting og kasser, kan man aldrig få nok af og derfor kan I helt sikkert finde mig i køen d. 7 September.

Jeg skulle forresten hilse og sige, at stolene først lander d. 21 September.

Hvad synes I om det? 

grene1

grene2

grene3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments