OM MANDAG OG HØJT HUMØR

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Jacket: Meotine Shirt: Stella Nova Jeans: Monki Shoes: Gardenia (on sale) Bag: A.P.C

Hola chicas!

Det er blevet tirsdag og herhjemme er ugen i fuld gang. Egentlig så det ud til at blive en af de der lidt mere stille og rolige uger, hvor der ikke var specielt mange ting i kalenderen, men stille og roligt dumper ting og aftaler op og nu er der lige pludselig en del at se til. Men sådan trives jeg jo også bedst, så jeg klager bestemt ikke.

Billederne her er fra i går, hvor jeg mødtes med Kat. Hun har været ude og rejse en uges tid, så der skulle både catches up og tages billeder. Derudover skulle jeg også lige bruge hendes råd omkring købet af min Gucci-taske. Jeg endte alligvel med at købe den, som hun ikke kunne lide, men det var alligvel meget rart at få hendes input. Resten af dagen blev brugt foran skærmen på hjemmekontoret og om aftenen kom min veninde Julie forbi med en kold flaske hvidvin. Igen igen igen bestilte vi mad fra WOLT. Det er altså ved at blive lidt af en farlig vane. Husk i øvrigt lige, at I får 75 kr. i rabat på jeres første bestilling, hvis I bruger koden Miekirstine.

I skrivende stund er jeg lige kommet hjem fra en lang løbetur og mit humør er helt i top. Som jeg vist nok har nævnt herinde tidligere, så har min fod drillet mig igen, her de sidste par uger, så jeg har været nødsaget til at holde mig i ro. Noget af det værste man kan tage fra mig er løb og det har virkelig også påvirket mit humør. På min tur i dag, var jeg 100% smertefri og det føles simpelthen SÅ godt. I sidste uge fik jeg akupunktur og jeg har lidt på fornemmelsen, at det rent faktisk er det, som har helbredt mig.

Lige om lidt hopper jeg op på cyklen og sætter kursen ind mod byen. Jeg har en morgenmadsdate med hende her, på et nyt og spændende sted. Mon ikke jeg deler lidt ud henne på Instastory?

Kan I have en skøn dag derude <3 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments