LØRDAG OG LAVENDEL

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Knit: NLY TREND Jeans: Monki (SIMILAR HERE) Shoes: Superga Bag: A.P.C

Indlægget er sponsoreret af Nelly

Jeg føler efterhånden, at der er et gennemgående tema af lavendel, når jeg scroller ned gennem mine seneste indlæg. Jeg kommer vist ikke udenom, at der er tale om en lille form for besættelse. Selv min neglelak er levendelfarvet lige for tiden 😉 Men det er altså bare en virkelig virkelig god farve og det er som om, at den bare fungerer til alt. Jeg har i hvert fald svært ved at komme i tanke om en anden farve, som den ikke matcher godt med. Tænkt lige over det; gul, grøn, blå, pink, lyserød, brun, tern, leopardprint og jeg kunne blive ved.

Blusen jeg har på her er fra Nelly Trend og som jeg også nævnte lidt tidligere på ugen, så har de heldigvis også været hurtige til at opsnappe tendensen. Se engang bare den her, den her og især den her.

Billederne er fra i går, hvor jeg tilbragte de fleste dagstimer sammen med la familia. Min mor og jeg gik turen fra Nørrebro til Frederiksberg, hvor vi mødtes med min søster og lille nevø, for at se på priden. Egentlig var det mest af alt fordi, vi ikke var i tvivl om, at ham den lille ville more sig ret meget med den festlige stemning og de mange farver, men gæt lige hvem der så endte med at falde i søvn, bedst som det hele gik igang? Det udnyttede de voksne og spiste en kæmpe is på Frederiksberg Allè.

Om aftenen var jeg til fest hos min veninde. En helt klassisk privatfest. Det kan jeg også godt mærke i kroppen i dag, men det har jeg ikke tid til at tænke på, for jeg står mere eller mindre med det ene ben på vej ud af døren. Det er nemlig i dag, at jeg sælger ud af Garderoben til Tradono loppemarked på Israels Plads. Mon vi ses derinde??

Kan I have en skøn dag derude <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments