OM YNDLINGSFARVER OG NEDERDELE

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Shirt: Modström Skirt: Zara (similar here)

Lilla, lilla, lilla – jeg kan slet ikke få nok af den farve lige for tiden. Det er dog ikke hvilken som helst lille, men lige præcis den her pastel/my little pony-lilla. Derfor var det også en ret voldsom kærlighed ved første blik, da jeg spottede den her smukke smukke skjorte. Farven er fantastisk, men pasformen og modellen er også noget for sig. Faktisk vil jeg gå så langt som at sige, at det er en af de smukkeste skjorte, jeg nogensinde har haft.

Jeg blev så vild med den, at jeg faktisk skrev til Modström henne på Instagram for at høre, om den mon kom i andre farver. Den gjorde den heldigvis. Lige nu kan man også få den i lyserød og snart kommer den i solgul. Den solgule bliver jeg nødt til også at få fingrene i.

Min nederdel er en gammel favorit fra Zara. Den er vist nok fra deres sommerkollektion fra sidste år og selvom jeg faktisk ikke har brugt den specielt meget, så er den en af de ting, som jeg ikke kommer til at skille mig af med det næste lange stykke tid. Jeg har i det hele taget fået et ret godt forhold til nederdele i den længde. Det er vist det man kalder for midi. Før kunne jeg godt føle mig lidt for “konet” i dem, men det er som om at det faktisk fungerer ret fint, hvis man bare sætter dem sammen med det rette. Lige nu har jeg f. eks et ret stort cruch på den her (det var det der med lilla) ikke mindst på den her pga. af de fine blomster.

Nu vil jeg hoppe op på cyklen og sætte kurs ind mod byen, hvor jeg skal til et hyggeligt morgenevent, inde hos 9PR. Jeg har en forholdsvis tæt-pakket dag foran mig, der både kommer til at stå et par events, en del skærmtid og lidt garderobe sortering, så jeg kan blive klar til søndagens Tradono marked.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments