ALENETID, WEEKEND OG EN PRIKKET SKJORTE

img_6217Reklamelinks: Top: Gina Tricot Trousers: Gina Tricot Shoes: Superga Bag: A.P.C

Glædelig søndag venner <3

Har I haft en god weekend? Min har været ganske fin og meget stille og rolig. Det overordnede tema har vist været me-time. Faktisk har jeg både tilbragt fredag og lørdag aften alene (!!) Jeg kan ikke huske hvornår det sidst er sket, men da der ikke lige var en festlige begivenhed, der meldte sig og halvdelen af mine venner var til Haven-festival, endte det bare sådan. Jeg har været uber social hele modeugen, så det var faktisk ret tiltrængt.

I går blev det dog til en lille eftermiddagsfest. Da min veninde, Line, havde været fordi og sætte min nye knagerække op, smuttede vi over på Jægersborggade, hvor der var gadefest. De havde egentlig lovet regn hele dagen, men den så vi ikke meget til. Julie joinede senere og  vi blev hængende et par timer og drak et par drinks, inden vi gik hver til sit, sidst på eftermiddagen. En helt perfekt måde at tilbringe en lørdag eftermiddag.

Jeg var iført min nye skjorte fra Gina Tricot, som jeg vist nok har snakket lidt for meget om herinde, men jeg er bare SÅ glad for den. Faktisk kan det også bruges åbent, så den fungerer som en cardigan. Den har været et godt køb, det er jeg slet ikke i tvivl om.

I skrivende stund er jeg lige kommet hjem fra min søsters fødselsdag. Min aften skal bruges på noget så spændende som lidt arbejde og praktiske ting. Jeg har ikke været super produktiv på den front i weekenden, så der er en del der skal klares og gøres inden en ny uge begynder i morgen.

Kan I have en skøn aften <3 

img_6227

img_6215

img_6226

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments