IT’S A WRAP (DRESS)

img_8865Reklamelinks: Dress: Gina Tricot Shoes: Gardenia (on sale) Bag: Zara (old season) 

Hola chicas og rigtig glædelig fredag <3

I skrivende stund nærmer vi os de sene formiddagstimer og alting er gået lidt mere langsomt, end det plejer, her til morgen. Jeg var ude i går og selvom det faktisk ikke var en del af planen, så endte jeg med at komme hjem på den forkerte side af kl. 2. Som I måske så henne på Instagram, så havde Mads Nørgaard inviteret til et brag af en fest.

Det hele startede ved 20-tiden med drinks og langbordsmiddag i den den smukke gård ved Apollo og Charlottenborg. Jeg hyggede mig gevaldigt med mine borddamer og da jeg pludselig fik set mig om, var gården fuldstændig proppet og fyldt med flotte mennesker og smarte typer. Heldigvis serverede de naturvin og bartenderene lovede, at den ikke gav tømmermænd. Nu plejer jeg heller ikke at være specielt hårdt ramt, men jeg tror faktisk at der var noget om snakken, for jeg har det egentlig ganske strålende i dag og har endda været ude og løbe en lille tur.

Som I kan se, var jeg hoppet i kjole og fine sko. Det var kærlighed ved første blik, da jeg så kjole hænge og kigge på mig. En kombination af blomsterprint, slå-om-model og et helt enormt behageligt materiale gør den noget nær perfekt. Jeg kan ikke lige finde den på webshoppen, men den er i butikken i Købmagergade. Det er drømmeblusen i øvrigt også og det betyder nok, at jeg lige bliver nødt til at slå et smut forbi i dag.

Kan I have en skøn fredag <3

img_8882

img_8842

img_8851

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments