I KJOLE OG SWEATSHIRT

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Dress: Modstöm (on sale) Sweatshirt: Gina Tricot Shoes: Gardenia (on sale) Bag: Marni

Hej alle zusammen og aller glædeligste tirsdag!

Sikke dog et skønt vejr, vi er blevet beriget med i dag, hva? Det eneste lille (store) minus er, at det stormer en halv pelikan. Sådan synes jeg altid det er, når sommeren endelig viser sig fra sin bedste side. Men man kan jo heller ikke få det hele, vel?

Billederne her er fra i går, hvor jeg var hoppet i en af mine absolutte yndlings-kombinationer; Lange ærmer og bare ben. Det er lidt sådan en sensommer-klassiker og noget jeg dyrker, så ofte som overhovet muligt.

I skrivende stund er jeg lige hjemme på Nørrebro og vende, efter en eftermiddag på farten. Jeg har bl.a været forbi The Powder Room for at få en lille opfyldning af mine vipper og efterfølgende forbi et par PR-bureauer. Om et par timer hopper jeg igen på cyklen, for i aften står den på madklub. Ugens ultimative højdepunkt og jeg har hørt rygter om, at vi endda skal grille. Længe leve voksenlivet, hvor ens venner begynder at købe lejligheder, der har altaner, som er store nok til den slags.

Derudover har jeg faktisk været i et strålende humør i dag. Jeg skal være ærlig og indrømme, at jeg har hængt lidt med mulen, den sidste uges tid. Der har ikke været en specifik grund, det har bare været en af de der perioder, hvor jeg lidt har mistet gejsten og troen på mig selv. Jeg har haft lidt for mange af de der dage, hvor alle de små ting kikser lidt. Man spilder kaffe, glemmer at købe mælk aftaler der bliver aflyst og alt det der.

MEN i dag er det som om, at jeg har været tilbage i mit game. Jeg har ikke spildt noget som helst, jeg har været på farten, jeg har grint og der er ved at komme gang i forretningen igen. Jeg har endda fået et lidt sjovt og spændende tilbud, som jeg håber bliver til noget.

Kan I have en skøn aften derude <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments