TILBAGE TIL HVERDAGEN OG SØNDAGENS OUTFIT

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Jacket: Meotine Shirt: Second Female Trousers: Nelly Shoes: Gardenia (ON SALE)  Bag: & Other Stories

Hola Chicas <3

Håber at jeres mandag har været rar? Min har været totalt hverdags-agtig og det har slet ikke været dumt. Jeg er lige kommet hjem efter et par timer inde i byen, hvor jeg har været til et par møder. Når jeg har udgivet det her indlæg, vil jeg kaste mig over lidt aftensmad og se frem til en aften all by my self. Slet ikke dumt, faktisk.

Billederne her er fra i går, hvor jeg egentlig også var ret meget alene. Det trænger jeg ret meget til, efter et par uger, hvor jeg har været omgivet af mennesker konstant. Jeg var dog lige ude og drikke en søndagskaffe og catche up med min BFF, Julie. Jeg var hoppet i en af mine garderobe-favoritter, som jeg vist slet ikke har vist herinde før. Det er selvfølgelig ruskindsjakken fra Meotine, som jeg snakker om. I kan næsten selv gætte, hvordan jeg har det med farven 😉

Derudover tror jeg faktisk ikke at jeg har så meget mere at berette om, så jeg vil egentlig bare lukke ned for nu og ønske jer en rigtig god aften. Vi snakkes i morgen <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments