KAN VI TALE LIDT OM #31

henrik

Indlægget indeholder reklamelinks

Det der med at få et ord på hjernen? Er jeg den eneste, som oplever det engang imellem? I ved på den der måde, hvor man bare bliver ved og ved med at gå og sige et ord højt for sig selv – Det er forholdsvis irriterende, skulle jeg hilse og sige.

Hvor sindsygt sejt det er, at vores kvindelandshold er kommet i EM-finalen. Både for sejerens skyld og fordi de på alle måder fortjener det. Men bestemt også fordi, det måske vil lægge en lille smule låg på EM 92-snakken.

Nyhederne henne hos Gina Tricot. Jeg får i hvert fald travlt med at kommer ind i butikken hurtigst muligt og jeg kommer helt sikkert til at gå derfra med den her og den her og måske også de her.

Prins Henrik. Gode gamle Prins Henrik. Mon hans kommunikationsrådgiver har været på sommerferie den sidste uges tid?

Take Away appen Wolt. Jeg har snakket lidt om den herinde tidligere og I kommer nok også til at høre meget mere. Jeg har virkelig optur over den og deres lynhurtige levering. Hvis I ikke har prøvet den endnu, så kan I endda få 75 kr. i rabat på jeres første bestilling, hvis I bruger koden Miekirstine. Pt. er jeg igang med at lave en Nørrebro-guide for dem, så jeg tester på livet løs. Mon ikke min aftensmad også bliver “Woltet” i dag?

Der findes mange måder at approche en (nice) person på, men det her er en af bedste, jeg længe har hørt om.

Instagram. Lige så meget som jeg elsker det medie, ligeså lidt bryder jeg mig også om det og min kærlighed til det, er gået stærkt nedad. Gamet derinde er simpelthen for hårdt og det hele handler om antallet af likes og følgere og det er ligesom det, man bliver målt og vejet på. Det er i hvert fald et sted, som oftere gør mit humør dårligt, end godt. Jeg har faktisk så meget at sige om det emne, at jeg overvejer at skrive et indlæg om det. Det må jeg lige tænke lidt over.

At man nu kan komme til min absolutte drømme-destination, for et nogenlunde overkommeligt beløb.

H&M’s nye koncept, ARKET. Det er virkelig pænt og jeg glæder mig til at se mere til det. Det lyder som et ret sejt koncept, der både fokuserer på mode og på interiør og som endda kommer til at have en cafè integreret i butikken. ELLE har netop lige delt de første billeder og en fin artikel om konceptet.

Bieber. Ham må jeg lige huske at nævne og jeg ved næsten ikke, om jeg skal grine eller græde over hans seneste skandale. Han kører en papparazzi ned, hvilket selvfølgelig ikke er specielt smart gjort. Til gengæld vinder han også en del point, da han efterfølgende viser sig (lidt) som en mand og holder hovedet koldt og hjælper til.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments