BLOMSTERKJOLER, NATUR OG GODE FUND

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Dress: Gina Tricot Knit: Mads Nørgaard (old season) T-shirt: Monki (on sale) Shoes: Birkenstock 

I skrivende stund sidder jeg i bilen (hurra for internetdeling på telefonen) på vej hjem fra en lille uge i den svenske skærgård. Selvom jeg virkelig savner min hverdag og ser frem til at få en fast rytme igen, så kommer jeg altså også til at savne at være omgivet af så smuk natur. Den svenske skærgård er helt fantastisk og er absolut et område, som jeg kommer til at besøge oftere i fremtiden. Når jeg engang bliver rig (på den ene eller anden måde) så skal jeg helt sikkert have et sommerhus heroppe. I ved, sådan et rødt træhus, som står i kanten til en af de mange søer.

Selvom jeg ikke er gået fuldstændig amok med kameraet i denne omgang, så har jeg stadig fanget nogle gyldne glimt, som jeg deler med jer i løbet af de kommende dage. Det bliver nok i morgen, hvis alt går vel.

Indtil da, får I lige et par outfitbilleder fra en af dagene. Jeg havde selvfølgelig taget min smukke blomsterkjole fra Gina tricot med. Det var jo kjolen, som nærmest fik mig til at ligge søvnløs, i frygt for at den blev udsolgt, inden jeg fik fingrene i den. Når man lægger SÅ mange følelser i en kjole, så skal den også bruges flittigt og det er den bestemt også blevet, over sommeren.

Min t-shirt købte jeg faktisk i Monki i Stockholm, da vi var derinde for et par dage siden. Der kostede den kun 30 kr. og så var det jo nærmest dumt at lade den hænge. På webshoppen er den ikke helt så billig, men mon ikke den også er I de danske butikker? Om ikke andet så findes den også i en fin rosa-agtig farve.

Kan I have en skøn aften derude <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments