DET PASTELFARVEDE BADEVÆRELSE

untitled-10Reklamelinks: T-shirt: Coco Rose Trousers: Gina Tricot Shoes: Superga

pictures: Astrid Maria

Min gode veninde Mette, bor i det skønneste kollektiv på Amager og jeg vil vove den påstand, at de har et af byens sejeste badeværelser. Som I kan se, er det fyldt med lyserøde elementer og væggene er tapetseret med den fineste blomstertapet. Whats not love?

I fredags var jeg til middag derude, sammen med et par andre gymnasieveninder. Den ene er Astrid Maria, som ud over at være et af de bedste mennesker jeg kender, også er pro instagrammer og fotograf. Vi forelsker os ofte i de samme motiver og locations og hun har det heldigvis ligeså vildt over Mettes badeværelse, som jeg har.

Heldig som jeg er, havde hun taget sit kamera med i fredags og vi nåede lige at skyde et par billeder, inden solen gik ned over Amager. Havde jeg vidst, at resultatet ville blive så sejt, så havde jeg nok gjort lidt mere ud af mit outfit 😉 Men så har vi jo en god grund til at gentage seancen.

Hvis man er til pæne billeder og nytænkende vinkler og motiver, så bliver man nødt til at følge Astrid Maria på Instagram. Jeg kender ingen, som kan fange et motiv så godt som hende. Sidste år var I Warszawa sammen, hvor hun bl.a skød et af de sejeste billeder, jeg nogensinde har fået skudt. Men af alle billederne, er det her min favorit. Jeg er virkelig imponeret over, hvordan man kan få sådan et i hus.

Kan I have en skøn aften derude <3

untitled-12

untitled-9

untitled-13

untitled-5

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments