RØD, REGN OG DENIM

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Denim Jacket: ASOS (ON SALE) Dress: Gina Tricot Shoes: Superga Bag: Marni

Hola chicas og rigtig glædelig søndag. Det bliver kun lige til et hurtigt pip fra mig, for I skrivende stund står jeg med det ene ben på vej ud ad døren. I dag går turen mod den stockholmske skærgård, hvor jeg skal tilbringe den næste uge, sammen med hele den store familie. Heldigvis lover de sol og sommer på de kanter, så jeg glæder mig ekstra meget. Vi kører derop og taget det helt stille og roligt med en masse stop og svensk idyl. Det bliver godt.

Billederne her er fra i går, hvor dagens program faldt totalt til jorden, pga. regnen. Vi havde tænkt os at gå fra Nørrebro og ud til Papirøen, men da vi nåede Kgs. Nytorv måtte vi give op og sætte os på en bus hjem. Men så fik vi da hygget, snakket og slappet af hele eftermiddagen. Det er heller ikke helt dumt.

Jeg nåede heldigvis lige forbi Monki, hvor jeg fik fat i de her fine bukser, som jeg selvfølgelig er hoppet i dag. Hvis vi kører forbi noget pænt på vores road trip, så får jeg nok også skudt et outfitbillede eller to.

Kan I have en skøn dag derude <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments