EN SOMMERTOP OG LØRDAGSPLANER

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Top: Gina Tricot Jeans: Monki Shoes: Superga Earring: Jukserei 

Glædelig lørdag venner!! Jeg har været tidligt oppe i dag, for at løbe en tur inden mine forældre melder deres ankomst lige om snart. Jeg har endda gjort lidt ekstra for at være den gode datter, og har været forbi bageren efter morgenbrød. Der skal ikke mangle noget, når de kommer 😉 Jeg glæder mig ret meget til en københavnerdag med dem og hvis regnen holder, så kunne jeg godt finde på at tage dem med på samme rute, som vi var på under sidste weekends staycation.

Billederne her er fra i går, hvor jeg langt om længe fik brugt den fine gule top fra Gina Tricot, som har hængt hjemme på mit tøjstativ og ventet på en sommerdag, i jeg ved ikke hvor lang tid. Den ser ikke helt ud til at komme – altså sommerdagen – så nu røg den på med en lille jakke udenover. Det kunne også godt fungere 😉

Og nu hvor vi snakker om Gina Tricot, så håber jeg, at jeg lige kan lokke min mor med ind forbi butikken i dag for at se om den her flotte flotte sag skulle være landet. Den gad jeg virkelig godt at have med til Sverige.

Kan I have en skøn dag derude. Jeg tjekker ind igen senere med en omgang Saved Items – men i dag bliver det i et lidt andet format. Stay tuned <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments