9 FLOTTE SENSOMMER-STYLES

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

nelly1Reklamelinks: T-shirt: Topshop Skirt: NLY Trend (on sale)

Indlægget er sponsoreret af Nelly

Det er vist første gang, at jeg nævner noget med sensommer herinde, men om vi vil det eller ej, så er det jo den vej det går. Om ganske få dage skriver vi August og det er vel egentlig sensommer, er det ikke? Personligt kan jeg faktisk rigtig godt lide den tid – det eneste jeg ikke bryder mig om ved den er at blive mindet om, at vi går mod mørkere tider. Men det kan vi snakke om en anden dag 😉

Nu skal det handle om noget helt andet – nemlig hvordan jeg så ud i går eftermiddags. Der havde jeg nemlig inviteret mine veninder på hygge og vin i min gård, i forbindelse med en kampagne jeg skulle lave og som jeg snart deler med jer. En time før vi skulle mødes stod regnen ned i tykke stænger og selvom jeg er en af dem, som ikke synes, at den danske sommer ikke er så slem endda, så blev jeg lidt træt af situationen. Heldigvis klarede det op da de netop var ankommet og vi kunne heldigvis gennemføre.

Det var det lunt, så jeg kunne snildt beholde mit lidt festlige outfit på. Eller nederdelen er i hverfald ret sommerfest-agtig, hvis jeg selv skal sige det. Lige nu er den endda nedsat til næsten ingen penge.

Som sagt rejser jeg til Sverige på søndag og det betyder, at jeg skal til at pakke min kuffert igen. Ikke just min yndlingsbeskæftigelse, hvis jeg skal være ærlig. Jeg er gået lidt død i min garderobe, så jeg kunne ret godt bruge et par nye og fine sensommer-styles. Derfor er det også temaet, i den lille collage, som jeg har samlet herunder. Styles der både vil fungere fint nu og de næste par måneder.

Kan I have en skøn eftermiddag og aften <3

nelly-kopiReklamelinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments