MANDAG, MIDDAG & GODT SELSKAB

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Shirt: Lovechild Trousers: Second Female Shoes: Gardenia (on sale) 

Jeg er i gang med min 2. sammenhængende uge her i København og sådan en har jeg vist ikke haft siden det tidlige forår. Altså været i byen i to uger i træk 😉 Hvis jeg slev skal sige det, så får jeg også det ultimative ud af det og får stimuleret alle mine sanser. Weekenden bød på verdens bedste staycation og mandag var på ingen måde mandags-agtigt, for der havde jeg nemlig fornøjelsen af #phuketpigerne’s (aka EmseKat og Ricky) skønne selvskab

Vi spiste middag på Tribeca NV, som er en af mine personlige favoritter, her i København. Bordet havde vi booket gennem Earlybird, hvor man får 1/3 skåret af prisen. Jeg har efterhånden besøgt Tribeca en del gange og hver eneste gang har det været gennem Earlybird. Til den pris er det næsten dumt at lade være og så er det bare altid en sikker vinder derude.

Vi havde ikke været samlet ikke 100 år og havde en million ting der skulle vendes, lyttes til og fortælles. Jeg havde f. eks ikke set Emily siden hendes fantastiske bryllup og havde bestemt også glædet mig til at høre om hendes Honeymoon. Ricky havde haft fødselsdag siden sidst, så hun skulle selvfølgelig også have en gave og et ekstra kram.

En helt igennem skøn aften, som vi snart burde gentage.

Kan I have en skøn dag derude <3 

mandag

img_5570

mandag2

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments