10 TING JEG IKKE FORSTÅR

giphy

1. At vi bliver ved med at brokke os over den danske sommer. Dansk sommer er 95 % 15-20 grader og 5 % 25 grader – hvert år. Sådan er det også i år og de 25 grader skal nok komme. Dog har jeg en fornemmelse af, at vi først stopper med at brokke os, den dag vi får 3 skyfrie måneder med 30 grader. Altså aldrig.

2. Kogte grøntsager. Man har en lækker frisk gulerod eller et helt sprødt blomkål, fuld af smag, saft og kraft og så vælger man at KOGE dem!! Det kommer jeg simpelthen aldrig til at se logikken i.

3. Topgunn

4. Tour De France. Jeg kan egentlig godt lide at se sport, men Tour de France, eller cykelløb i det hele tage, det forstår jeg simpelthen ikke. Og kan vi ikke også godt blive enige om, at sådan en cykeldragt ikke gør noget som helst godt for den mandlige krop?

5. Hvorfor DJ. Khaled skal sige “Another one” i begyndelsen af SAMTLIGE af hans sange. Fair nok at have sine små vandmærker og kendertegn, men det her er altså lidt voldsomt. Når det så er sagt, så er jeg fan af alt hvad han lavet.

6. Hvorfor alle fly skal være klisteret ind i “no smoking-skilte” og at personalet gør opmærksom på, at man ikke må ryge 20 gange inden afgang. Det er jo lige før, at de også har det skrevet i panden. Jeg tror at folk har forstået det og hvorfor ikke også gøre opmærksom på alle de andre ting, man heller ikke må, når man flyver?

7. Hvorfor den her kjole ikke hænger i mit skab endnu.

8. Hvorfor sporten egentlig har sin helt egen sektion i samtlige nyheder. Lidt lidt ligesom vejret. Personligt kan jeg godt lide at se begge dele, men hvem har egentlig bestemt at det skal være dem? Der kunne f. eks ligeså vel være en afdeling der hed Musikken? Rejsen? Maden? eller noget helt andet.

9. Invitationer, der bliver sendt i en gruppebesked på Facebook og er lig med mange timers konstant spam. Event-funktionen er ikke opfundet for sjov 😉

10. Hvorfor ingen børn er blevet døbt Tine eller Carsten i 2016. Det er da to ganske fine navne.

Indlægget indeholder reklamelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments