DE PERFEKTE BUKSER PÅ UDSALG

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Sweatshirt: Topshop Trousers: NLY Trend (on sale)

Indlægget er sponsoreret af Nelly

Her får I lige endnu en lille hilsen fra skoven. Det bliver næsten helt skørt og mærkeligt, når der kommer til at være lidt storby og københavnerstemning på mine billede igen 😉 Noget der nok snart kommer til at ske, for nu kan jeg ikke trække den meget længere nu 😉

Der er en del ting og sager, som kræver, at jeg snart vender hjem til Nørrebro, så sådan bliver det i begyndelsen af næste uge. Så må vi se hvor længe jeg kan holde ud og blive, inden naturen kalder på mig igen 😉 Heldigvis har jeg en rejse til den svenske skærgård at se frem til her i slutningen af måneden.

Billederne er fra i går, hvor jeg var hoppet i et par nye Nelly-køb. Bl.a de fantastiske plissè-bukser. Jeg ELSKER bukser i det materiale og har faktisk slidt flere par op, i løbet af de sidste par år. Jeg er vild med pasformen, som mere eller mindre klæder de fleste og så er de selvfølgelig også bare enormt behagelig at have på. Endnu bedre er, at de også er på udsalg – både i den sorte version, som jeg har på og i den lyserøde, som jeg faktisk også har købt. 111 kr. for et par fantastiske bukser – man burde næsten købe flere par 😉

Kan I have en skøn fredag derude <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments