DEN FINESTE SLÅ-OM-KJOLE PÅ BUDGET

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Dress: NLY TREND Shoes: NLY SHOES

Indlægget er sponsoreret af Nelly

Det sker yderst sjældent, at I ser mig i et sort outfit og som udgangspunkt, er det også en af de farver, som jeg forsøger at undgå. Det er som sådan ikke fordi, at sort har gjort noget forkert eller fordi den er grim, jeg synes bare ikke at den klæder mig specielt godt. MEN så sker der engang imellem det, at jeg spotter den der helt perfekte style – og så er den sort. Det var sådan ca. det der skete med den her kjole fra Nelly.

De fleste har nok efterhånden bemærket, at sæsonens mest populære kjolemodel er den med slå-om og flæser. En model, som jeg personligt også er mere eller mindre besat af og da den her så endda var med lange ærmer, så var jeg solgt. Sort eller ej. Vi skal nok blive fine venner og selvom vi slet ikke behøver at snakke om den slags nu, så kan den jo også bruges langt ind i efteråret, sammen med et par strømpebukser eller over et par jeans.

Noget, som vi til gengæld altid kan snakke lidt om, er kjoler og gerne dem i fine farver og print. Her har jeg nemlig fået den fornemme opgave at tjekke udvalget henne hos Nelly ud og det kan man ikke sige meget dårligt om.

Herunder har jeg samlet en lille håndfuld af mine favoritter. Jeg håber at I måske kan få glæde af dem, for der er sikkert et par stykker af jer, som skal til en fin fest eller måske endda et bryllup her i den nærmest fremtid. Hvis I har kjole-krise, så smut lige derhen og få et kig. Den fine gule citrus-model (nummer 3) vil da være virkelig fin, til sådan en havefest og hvis man skal være lidt mere fin, så vil nummer 7 være et ganske godt bud.

Hvor ville jeg egentlig bare ønske, at jeg stod og skulle til bryllup igen!

kjoler-kopiReklamelinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments