EN HONEY T-SHIRT OG LIDT OM HÅRVASK

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: T-shirt: NA-KD Skirt: Vero Moda Shoes: Gardenia Bag: & Other Stories

Go’tirsdag aften her fra egnen og den grønne væg 😉 Her er alt som det plejer og dagen i dag har mere eller mindre lignet de sidste mange andre dage. Jeg står op, spiser morgenmad, arbejder lidt på min to-do-liste, løber en tur, spiser frokost, arbejder igen, hygger lidt med mine forældre når de kommer hjem fra arbejde, spiser aftensmad og sidder nu foran computeren igen. Det ligner mig slet ikke at sumpe ind i de her forholdsvis kedelige rutiner, men jeg må virkelig have trængt til det.

En af dagens højdepunkter var, da postmanden kom forbi med den lille bestilling, jeg lagde hos NA-KD i sidste uge. Den indeholdt bl.a den fine Honey-t-shirt. Det er første gang jeg shopper der og jeg lovede jo lige, at jeg ville give en update på kvaliteten. Den er bestemt godkendt og især når man tager prisen i betragtning. Pakken indeholdt også de her seje solbriller og dem tror jeg faktisk også, at jeg bliver rigtig glad for.


Men nok om det – for som overskriften også fortæller, så skal det handle lidt om mit hår og om hårvask. Det er nemlig sådan, at jeg har vasket hår hver evig eneste dag, hele mit liv. Jeg har aldrig kunne holde tanken om ikke at vaske det ud, og fedtet hår er noget af det værste jeg ved. Samtlige frisører og håreksperter har dog gang på gang anbefalet mig at skrue lidt ned for al den hårvask, men jeg har altid været ligeglad, fordi mit hår så sundt og fint ud.

Dog er det blevet en anelse mere slidt, i løbet af de sidste par måneder. Det skyldes naturligvis også, at jeg har opholdt mig meget i sol og saltvand, men efter et besøg hos min yndlings frisør i sidste måned, besluttede jeg mig for at give det et forsøg. Den seneste tid har jeg faktisk kun vasket mit hår 2-3 gange om ugen og det går langt bedre end forventet. Billederne her er fra i dag og der kan jeg godt selv se, at det trænger, men jeg er også på 3. dagen 😉

De dage hvor jeg sveder meget pga. træning, så skyller jeg det uden at vaske, men mon ikke det også går? Jeg har også altid ladet mig fortælle, at håret lige skal vænne sig til det, når man begynder at skære ned på vasken og det kan jeg faktisk godt bekræfte, her efter en lille måned. Desuden bruger jeg også tørshampoo de dage, hvor det ser fedtet ud, men jeg mangler stadig at finde den helt perfekte. Jeg synes hurtigt, at mit hår får en grå nuance når jeg bruger det og det vil jeg naturligvis helst være fri for 🙂

Har I mon nogen I kan anbefale? Og hvad er jeres erfaring med hårvask?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments