SOMMER, SØNDAG OG EN PÆN NEDERDEL

OLYMPUS DIGITAL CAMERASkirt: HERE Sunnies: HERE

Indlægget er sponsoreret af Pieces

Jeg indrømmer gerne, at der er gået ret meget land-idyl i den. Både herinde og henne på Instagram – men det er trods alt platforme, som afspejler mit liv og lige nu, er det også temaet for de fleste dage. I går, søndag, kørte vi igen en tur ud på landevejene og drak vores eftermiddagskaffe omringet af stilhed, fuglefløjt og en Morten korch-agtig udsigt.

Jeg var hoppet i et helt simpelt og klassisk sommeroutfit; en t-shirt og en nederdel, tilsat et par simple sko og store solbriller. Præcis hvad jeg bedst kan lide her om sommeren, næst efter blomstrede sommerkjoler, selvfølgelig 😉 Nederdelen er en af de helt nye varer fra Pieces og selvom vi slet ikke skal snakke om den slags nu, så kan den også sagtens bruges med et par strømpebukser når det engang (om lang tid) bliver koldt igen. Den findes i øvrigt også i en blå farve og hvis jeg skal være helt ærlig, så er det lige før, at den er den fineste.

I dag har den faktisk stået på noget så idylisk som en tur til Lyø i det sydfynske ø-hav, men det snakker vi mere om en anden dag.

Kan I have en skøn aften derude <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments