DEN FINESTE NELLY-KJOLE OG ET CRAZY UDSALG

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Dress: NLYtrend Shoes: NLYshoes (on sale)

Indlægget er sponsoreret af Nelly

Det sker ret sjældent, at jeg dele billeder herinde, som er mere end et par dage gamle, men med de her, skal vi faktisk et par uger tilbage i tiden. De er fra en lun sommeraften i begyndelsen af Juni, hvor jeg var inviteret til drinks og hygge i Frederiksberg have. Dagen forinden havde jeg lige fået denne fine ternede sag fra Nelly ind ad døren og tænkte, at den var helt perfekt til en tur i parken. Det er en af de styles, som formår at være casual og classy på samme tid – hvis I forstår hvad jeg mener?

Som I kan se, kombinerede jeg den med de fine røde slip-ons som endda er på udsalg netop nu. Jeg er blevet så glad for dem, at jeg faktisk også har bestilt dem i den lavendelfarvede udgave. Det er altså stadig sæsonens fineste farve, hvis I spørger mig.

Og nu hvor vi er ved Nelly og ikke mindst udsalg, så har været et smut inde i deres udsalgssektion, hvor jeg har fundet mine 9 favoritter. Og når de siger udsalg, så mener de det tydeligvis. Det er nogle ret gode besparelser og af alle de ting, som jeg har fundet frem herunder koster under 200 kr. Faktisk er de sorte bukser (nummer 6) allerede på vej i min retning og de skal erstattet et lignende par som jeg efterhånden har slidt op. Elsker pasformen og materialet.

nelly-kopiReklamelinks: 1. 279 kr. 111 kr. 2. 449 kr. 179 kr.  3. 279 kr. 111 kr. 4. 379 kr. 151 kr.  5. 279 kr. 139 kr.  6. 279 kr. 111 kr.   7. 279 kr. 111 kr.  8. 279 kr. 83 kr. 9. 229 kr. 91 kr. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments