I JULI SKAL JEG

juli

Indlægget indeholder reklamelinks

 • Tilbringe en hulens masse tid på Fyn, hvor jeg allerede befinder mig i skrivende stund. Hvor længe jeg bliver ved jeg endnu ikke, men jeg er sikker på, at jeg kommer til at pendle mellem Fyn og København de næste par uger.

 

 • Sove længe. Jeg glæder mig til flere dage, hvor jeg ikke skal vågne til lyden at mit vækkeur.

 

 • Høre Lordes nye album på repeat. Efter et par gennemlytninger var jeg solgt og jeg er sikker på, at det blive soundtracket til min sommer.

 

 

 • Spise grillede majskolber så ofte som overhovedet muligt og det samme gælder vandmelon.

 

 • Til Sverige med min familie, hvor vi skal bo i Stockholms skærgård. Vi rejser dog først den sidste dag i måneden, så den hører nok mere til på August’s liste.

 

 • Redigere og udvide min store guide til Bali. Jeg opdagede jo heldigvis en masse nye spots, da jeg tilbragte størstedelen af April måned derude.

 

 • Jeg skal også have lavet en guide til en roadtrip i sydstaterne, for det er i sørme mange der har efterspurgt.

 

 • Undersøge hvordan jeg får mit store gennembrud på Youtube, får det går ikke ligefrem som smurt 😉 I hvert fald ikke at dømme ud fra det antal visninger, som mine videoer får.

 

 • Finde en pæn mark i den fynske natur, hvor jeg kan skyde et billede ala det her.

 

 • Jeg skal holde min hud fugtig med La Mer’s ikoniske Creme De La Mer og den tilhørende olie. Afgjort den bedste ansigtscreme, som jeg har prøvet til dato og de produkter, er en lige og en historie for sig selv.

 

 • På weekendtur med min madklub-veninder. Vi ville egentlig have været i sommerhus, men da hverken hus, bil eller kalender-kabalen kunne gå op, har vi besluttet at lave en staycation i København. Det bliver også rigtig godt.

Hvad byder jeres Juli på?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments