FREDAGSHILSEN OG DET SMUKKESTE SPEJL

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Spejl fra Normann Copenhagen / Lys fra La:Bruket / Notesbøger fra Kartotek Copenhagen

Reklame for Moodings

Det er endelig blevet fredag og ikke hvilken som helst fredag. Det nemlig i dag, at jeg tager på hul på noget der minder om sommerferie. Jeg tager nemlig hjem til Fyn på ubestemt tid og det er en af de ture, som jeg har set frem til i flere måneder. Jeg var der godt nok også i sidste uge, men det var et meget kort visit og jeg nåede kun lige at sige hej.

I løbet forårets mange rejser, har jeg samlet en kæmpe bunke opgaver og ting og sager, der skal klares, men som godt har kunne vente. Bl.a en Bali-guide der skal opdateres, en guide til roadtrip i sydstaterne, en masse videoredigering der skal læres og jeg kunne blive ved. Listen er lang, så helt ferie bliver det nok ikke. Men jeg glæder mig til at få fred og ro til at fordybe mig, uden at blive forstyrret af events, kaffeaftaler, middage og alle de der fristelser, som min hverdag i København byder på. Og så glæder jeg mig faktisk lidt til at kede mig – for det kan jeg ikke huske hvornår jeg sidst har gjort.

Nå – men det var jo slet ikke det, som indlægget egentlig skulle handle om. Det er nemlig mit nye og alt for smukke spejl, som skal have opmærksomheden. Det er fra Normann og købt henne hos Moodings. Egentlig havde jeg besluttet mig for at købe det i lyserødt, men på falderebet gik det op for mig, at det nok ville se endnu finere ud med den gule farve, fordi det skal stå ved siden af min fine lampe, som også er fra Normann. Der må næsten også være grænser for, hvor meget lyserødt èn person kan eje 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments