MIN LILLE BYHAVE OG EN VINDER

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIndlægget er sponsoreret af Silvan

Glædelig regnvejrsdag alle zusammen. Det er måske en anelse paradoksalt, at det skal handle lidt om min lille byhave (også kaldet altan) netop i dag. Men det skal det altså. For som nogen af jer måske husker, så lavede jeg, i samarbejde med Silvan, en lille make over af min lille bitte altan, for et par uger siden.

Det er afgjort et af de samarbejder, som jeg har nydt rigtig godt af, for lige siden den fik et lille løft, har jeg haft meget mere lyst til at sidde derude. Det er sjældent, at jeg bruger flere timer på den, men hvis solen er fremme, så er det der, at jeg lægger min neglelak, drikker min formiddagskaffe, taler i telefon og bedst af alt er det også der, jeg nyder et glas vin eller en kold øl, efter en lang d.ag på farten. Både alene eller med mine gæster. I det hele taget elsker jeg bare min altan og jeg ved, at vi har mange gode sommerstunder til gode, i løbet af de næste par måneder. I dag kan det måske være lidt svært at tro på det – men jeg ved det.

I mit sidste indlæg var der også en lille konkurrence, hvor en heldig vinder kunne vinde et gavekort til Silvan. Det blev Line S og hun er kontaktet – også blev heldigvis glad 😉

Til sidst vil jeg bare sige tak til Silvan for det sjoveste samarbejde og for at lære mig, at det der med at lave en helt ny altan med blomster, altankasser, vandkande, jord og alt det der, kan gøres for ganske få penge.

Her får I lige endnu en omgang stemningsbilleder <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

silvan

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments