DEN DER SMUKKE BLOMSTERKJOLE

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Dress: Gina Tricot T-shirt: Nørgaard På Strøget Shoes: Superga Earrings: Jukserei Bag: A.P.C

Go’aften venner <3 Jeg håber at I har haft en dejlig dag? Min har været en af de der enormt produktive af slagsen, hvor jeg har nået meget mere, end planlagt. Elsker når det sker. Jeg har bl.a fået skudt en hulens masse billeder til kommende kampagner, været inde hos N’age i forbindelse med mit restylane-projekt, trænet og overrasket min veninde Line, som har fødselsdag i dag, med en lille eftermiddagsdrink og en blomst.

Det gjorde jeg sammen med min anden veninde, Anne og hun havde heldigvis sin kæreste med. Han er fotograf, så jeg lokkede ham lige til at skyde et par billeder. Normalt skyder han billeder af krig og ødelæggelser i Mellemøsten, men han var heldigvis også frisk på at forevige en blomsterkjole også. Forandring fryder, som man siger 😉

For ja – den kjole der!! Jeg har jeg snart talt alt for meget om herinde, men jeg ELSKER den og har lyst til at have den på hele tiden. Printet, modellen, længden, materialet – alt spiller. Det eneste jeg mangler er lidt ægte dansk sommer – men den skal nok komme på et tidspunkt.

Nu vil jeg læne mig tilbage og se et afsnit serie. Kan I have en skøn aften derude <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments