KAN VI TALE LIDT OM #28

tumblr_inline_mqdhwn34xg1qz4rgp

At det endelig er bekræftet, at man rent faktisk godt kan føle sorg, når ens yndlingsserie slutter. Er jeg den eneste, der kan genkende de følelser?

Vores sejr ved EM i 92!! Hvor meget suppe kan vi snart koge på den? Det er 25 år siden!!!!! Der er lavet spillefilm, skrevet bøger og lavet portrætter af den ene og den anden form, af hver eneste indvolverede person. Igen; det er 25 år siden!!!

Vinden! Den har vi godt nok snakket om flere gange herinde, men hvornår lægger den sig? Det har snart stormet konstant i en måned.

Den her alt for seje t-shirt, som jeg faktisk endte med at klikke hjem, efter at have set i en annonce i mit instagram-feed. Den slags virker altså.

Priserne på Make up, shampoo, deodoranter og alle andre beauty-ting i Tyskland. En tur i Rosmann er altid lidt af en fest og jeg går aldrig derfra uden en pose fyldt med ting jeg ikke mangler, men som nærmest ikke har kostet mig noget som helst. Det skete naturligvis også på weekendens tur til Flensburg.

Den fineste badedragt, jeg længe har set. Hvis man bare vidste, at sommeren kom til Danmark på et tidspunkt, så ville jeg ikke tøve med at klikke den hjem.

At I stadig får 20% ekstra på alt udsalg hos My Lèontine.

Emilys ret fantastiske bryllupsbillede. Ikke nok med, at brylluppet i sig selv var en skøn oplevelse, men sørme om det ikke også lykkedes dem, at få skudt et af de sejeste fotos til dato.

At Folkekirkens Nødhjælp har lavet en helt genial video i forbindelse med Roskilde/curlingbørn-debatten. I kan se den henne på deres Facebookside.

 

Indlægget indeholder affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments