BIRKENSTOCK & BRUNE BEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIndlægget er sponsoreret af Birkenstock

Det er blevet tid til endnu et lille indlæg, i forbindelse med det samarbejde jeg kører med Birkenstock her over sommeren. Et samarbejde, som jeg på ingen måde kunne takke nej til, for hvis der er noget jeg elsker, så er det behageligt fodtøj, som tilmed også er pænt. Jeg husker tydeligt hvor optur jeg synes det var, da Birkenstock for alvor blev cool for et par år siden.

Sidste gang jeg viste hvordan jeg style sådan et par, var jeg på Cypern og og boede mere eller mindre i den fine blå Arizona-model. Nu er jeg er jeg tilbage I København, hvor jeg nyder de sommerdage, der melder sin ankomst hist og her.

Her hopper jeg I de hvide Arizonaer, så snart jeg kan komme afsted med det. Og det kan jeg næsten hver gang, jeg hopper i et casual outfit, som jeg f. eks gjorde her den anden dag. Desuden nyder jeg også, at jeg stadig har en lille tan på mine ben. Der er bare et eller andet over hvide sko og brune ben 😉

En af opgaverne i samarbejdet lød naturligvis på, at jeg skulle style nogle forskellige modeller. Det har på ingen måde været svært og det er gået op for mig, at man mere eller mindre kan bruge Birkenstock til det meste. Måske er det ikke lige dem man hopper i, når man skal til et fint bryllup – men I ved hvad jeg mener 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERAUdvalget af modeller henne på deres webshop, kan man bestemt ikke klage over og herunder har jeg samlet et lille (stort) udvalg af mine favoritter

birkenFra øverst til venstre: SorteSølvLyserødLilaRuskindBronzeSort lakSlangeskind

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments