SILKETØRKLÆDER & EN KONKURRENCE-VINDER

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Jacket: ASOS Scarf: Backsöndergaard Trousers: Gina Tricot Shoes: Gardenia Bag: Marni

Indlægget er sponsoreret af Becksöndergaard

Det er blevet tid til det sidste indlæg i forbindelse med mit samarbejde med Becksöndergaard og som jeg sagde til Kat i går, da vi skød de her billeder, så er det et af de samarbejde, hvor det næsten er lidt trist at det slutter. Jeg har simpelthen været SÅ glad for de tørklæder og kommer helt sikkert også til at bruge dem meget fremover.

Som jeg også nævnte sidst, så er jeg virkelig blevet overrasket over hvor mange pæne ting Becksöndergaard laver. Her snakker vi alt fra tasker til strømper, badetøj og selvfølgelig tørklæder. I mit sidste indlæg delte jeg også en lille video hvor jeg viste 5 forskellige måder at style et tørklæde. Den var så sjov at lave og I tog heldigvis rigtig godt imod den. Jeg har også lige sat den ind igen, nederst i det her indlæg 😉

Sidste indlæg indeholdt jo også en konkurrence og jeg trak en vinder tidligere på dagen. Det blev Henriette Jensen, som heldigvis blev rigtig glad.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMen som sagt så jeg sådan ud her i går, da jeg var på vej til madklub. Jeg havde stylet min grønne denimjakke, med det tørklæde som nok er min ultimative favorit, blandt Becksöndergaard’s styles. Farvekombinationerne er så fine og så kan man næsten ikke blive andet end glad af den gule farve.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOg tro det eller ej, men jeg havde sørme også lige endnu et silketørklæde med i tasken – både fordi jeg ikke helt kunne beslutte hvilket af dem jeg skulle bruge, men også for at ise, at de de kan gå til det meste og at man faktisk kan gøre en ret stor forandring i sit look, med sådan et lille tørklæde.

RABATKODE

Jeg har desværre ikke kunne finde et direkte link til de to tørklæder – jeg har på fornemmelsen af de er udsolgt. Men den gode nyhed er, at der er så mange andre pæne at vælge imellem. En endnu bedre nyhed er, at jeg har fået lov til at dele en rabatkode med jer, som giver 20% rabat på hele webshoppen – (med undtagelse af udsalgsvarer) og den gælder helt indtil d. 31 Juli. Koden er naturligvis: TIEYOURSCARF 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERASom lovet får I lige videoen èn gang til <3 Tak til Becksöndergaard for at lade mig lege med jer. Jeg håber at vi kan gøre det en anden god gang <3

YouTube video

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments