SOMMERKJOLER OG HVERDAGSSNAK

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Jacket: Gestuz from My Lèontine Dress: Gina Tricot Shoes: H&M Bag: Marni

Sådan så jeg ud i går, hvor jeg slet ikke overvejede ikke at tage en sommerkjole på. Efter en mandag, der nærmest føltes som en dag i troperne, var jeg sikker på, at højsommeren var kommet til Danmark. Men det skulle vise sig, at den vist kun lige var oppe og sige, for det var da blevet betydeligt koldere.

Alligvel er jeg dog ret glad for at jeg fik foreviget min fine blomsterkjole fra Gina Tricot. Er den ikke cute? De er altså ikke helt dårlige til det der med sommerkjoler. Da jeg skulle finde linket til den her, så faldt jeg pludselig over en endnu smukkere blomstret sag. Hvis jeg stod og skulle til de varme lande, så havde jeg klikket den hjem lige med det samme. Måske gør jeg det alligvel. Den kan jo også fungere over en hvid t-shirt 😉

Dagen i dag var været helt normal og meget hverdagsagtig. For første gang i et par uger, har jeg følt mig lidt død og dvask. Jeg har kæmpet med noget teknisk bøvl, manglende mails for at kunne komme videre med projekter og de der helt hverdags-problemer.

Derudover har jeg også været til et morgenmadsevent med Duolac, som var vildt lækkert og informativt. Jeg har arbejdet fra Bloggers Delight-kontoret et par timer og til sidst har jeg været forbi The Powder Room for at få mine vipper fyldt op. Her fik jeg også beviset på, at jeg er træt med træt på og snart trænger til en dag, hvor vi ur ikke ringer før kl 6, for det var fysisk umuligt for mig, ikke at falde i søvn. Sådan en dag tager jeg på fredag, for i morgen smutter jeg nemlig hjem til Fyn, hvor jeg ikke har været siden Februar. Det må næsten være rekord i mine 10 år (!!) som Københavner.

Nu nærmer klokken sig heldigvis snart spisetid og så kommer dagens højdepunkt. Jeg skal nemlig i madklub og det betyder både godt selskab, mad og et (eller 5) glas vin.

Kan I have en skøn aften <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments