OM HVERDAG OG EN FANTASTISK OG LIDT SKØR JAKKE

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Jacket: Mads Nørgaard Sweatshirt: Stig P Trousers: Gina Tricot Shoes: Gardenia 

En af de ting, som jeg faktisk savnede ret meget da jeg rejste, var muligheden for at have en jakke på i ny og næ. En sommerkjole er stadig min favorit-påklædning, men min jakkesamling er ret god i år og det vil jeg naturligvis gerne udnytte lidt 😉 Den her sag fra Mads Nørgaard er afgjort en af mine favoritter. Den er lidt skør og meget anderledes, men jeg elsker den og så er kvaliteten helt crazy god. Derudover er det også en af de styles, som altid får mange venlige ord med på vejen.

Billederne her er fra i mandags og altså inden at jeg fik fixet mit hår. Der sang det virkelig på sidste vers og måtte bare op i en knold 😉

Ellers tror jeg faktisk ikke at jeg har så meget mere spændende at berette om i dag. Den her uge er sådan en helt almindelig uge for mit vedkommende. Fyldt med en blanding af praktiske ting, kampagner der skal laves, et par møder hist og her, et par events og middagsaftaler. Den eneste forskel er, at jeg nok nyder den lidt mere, end jeg vil gøre normalt. Det er simpelthen bare SÅ skønt at være tilbage i den daglige trummerum, som jeg har været væk fra så længe.

Kan I have en skøn dag. Jeg tjekker naturligvis ind igen senere <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments