KAN VI TALE LIDT OM #27

giphy

Fitness instruktører som spiller Eye of the Tiger. Eller bare alle, som spiller Eye of the tiger. STOP. Det kan godt være at den var god i 80’erne, men det er altså ved at være rigtig længe siden.

Det nyeste afsnit af SKAM. Jeg har ikke talt om SKAM herinde i 100 år, men nu kan jeg altså ikke komme udenom det igen. Spoiler alert: Både scenen hvor Sana bliver hentet af pigerne i deres nye bus og scenen mellem Noora og Sana til sidst, gav mig kuldegysninger. For slet ikke at snakke om slutscenen #william.

Biebsens nye single. Jeg havde svært ved at få armene ned, at da han delte små bidder på Instagram, dagen inden udgivelsen, men nu hvor jeg har hørt den igennem et par gange, så synes jeg faktisk at den er lidt kedelig. Eller er det bare mig?

Apple’s kundeservice. Nu har jeg brugt dem en del i løbet af de sidste par måneder og jeg må bare sige, at jeg sjældent har fået så god service. Kan I huske dengang, hvor man nærmest skulle betale 20 kr. i sekundet, hvis man skulle have hjælp over telefonen, eller købe det til et ekstra feature, når man købte sin computer? De har tydeligvis lagt strategien om og nu kan man nærmest få fat på dem 24/7 og jeg har endnu ikke oplevet, at de ikke kunne løse mit problem.

At jeg har købt den her taske, men jeg er virkelig i tvivl om hvorvidt jeg skal beholde den. Den er sindsyg pæn og praktisk, men også lidt kedelig. Og det er alligvel mange penge for en kedelig taske. Hvad siger synes I?

Blæsten!! Hvornår stopper den?

At jeg stadig ikke ved hvilken kjole jeg gerne vil have på til Emses bryllup på lørdag. Jeg var lidt ude i den her, men den kan ikke skaffes i min størrelse nogen steder. Nu kan det godt være, at jeg ender ud i den her, som også var på min liste over muligheder.

At Taylor Swift er kommet på Spotify. Guderne må have hørt mine bønner.

Dagens store nyhed om, at SKAT nedlægges? Var jeg mon den eneste, som kort (meget kort) nåede at tænke, at det dermed var slut med at betale SKAT? 😉

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments